De beste feriesentre i Jylland, Danmark.

Feriesentre er alltid en suksess hos både store og små. Vi har samlet de beste feriesentrene i Jylland, så det er lett for deg å finne din favoritt.


Det finns mange gode grunner til å nyte en ferie eller en langhelg på et feriesenter. Mange setter pris på, at feriesenteret ikke er avhengig av det lunefulle danske været. De fleste feriesentre tilbyr derfor subtropisk badeland eller andre badeanlegg, så du er garantert badevær, uavhengig av værmeldingen.


En av de mange gode grunnene til å holde en av sine ferier i et nærliggende feriesenter, er muligheten til raskt å komme seg bort fra hverdagen. Det krever ikke lang planlegging eller lang transporttid, å bryte ut av de faste rammene, og ta bort fra klesvask og rengjøring.


Uansett, om du velger å holde ferie eller langhelg, er du garantert badevær og underholdning i timevis.

I Krøyers eksklusive ferieboliger, kan du oppleve den kjente stemningen i Gl. Skagen. I de sjarmerende typiske skagengule hus, bor du et par hundre meter fra havet, stranden og sanddynene. Du har alt innen rekkevidde, restauranter, kunstmuseer, gallerier og suverene shoppingmuligheter i nærliggende Skagen by.Feriesenteret ligger i Løkken, som er kjent for å ha en av Nordeuropas beste sandstrender. Løkken tilbyr en koselig atmosfære og massevis av liv hele året. Du finner kilometervis av sandstrand, sanddyner og rent badevann i kort gangavstand fra feriesenteret, og med Løkken Golfbane rett ved siden av, finner du gode muligheter for aktiviteter i naturen.

Finn en ferieleilighet i Feriesenter Løkken herNaturen i Hirtshals kan ta pusten fra deg. Nyt den til fulle fra Feriesenter Fyrklit, med direkte utsikt over sjøen fra de fleste ferieleilighetene, eller når du utforsker det spennende sanddynelandskapet rett utenfor døren. Du bor i flotte, velutstyrte ferieleiligheter med gratis entré til alle fasiliteter. Her finner du, utover det store lyse svømmebassenget, barnebasseng, badstue, utendørs svømmebasseng og selvfølgelig et fantastisk badeland, reservert til feriesenterets gjester med 37-meters tunnelvannsklie.

Finn en ferieleilighet i Feriesenter Fyrklit herFeriehusene i Sæby Søbad Feriesenter ligger nær naturen, direkte ut til den barnevennlige strand med badeglade lekekamerater og herlig badevann. Sæby er kanskje Danmarks mest idylliske ferieby. I Sæby finner du alt du trenger for en god ferie, her bobler av livsglede, gallerier, kunsthåndverk, shopping og spennende restauranter.

Finn en ferieleilighet i Feriesenter Sæby Søbad herFeriesenter Nordsøen ligger rett ved siden av de vakre strandhyttene i Blokhus og Nordeuropas beste badestrand, som strekker seg fra Rødhus i sør til Løkken i nord. Fra feriesenteret kan du nyte en fantastisk utsikt over det imponerende havet, og bak sanddynene ligger et skønt plantasjelandskap, som er perfekt for familieturer. Et av høydepunktene på Feriesenter Nordsøen, er utvilsomt det subtropiske badeland. Her kan du boltre deg i bølgene, uansett hva værgudene tilbyr.

Finn en ferieleilighet i Feriesenter Nordsøen herVigsø Feriesenter ligger i naturskjønne omgivelser i Thy i Nordvestjylland i nærheten av Hanstholm og Limfjorden. Alle ferieboligene ligger i nærheten av de fantastiske og barnevennlige strender i Vigsø Bukt. Her kan du oppleve det fascinerende Vesterhav, fra både sin tøffe side med høye bølger og sterk vind, og fra sin mere rolige side på en varm og vakker sommerdag. På Vigsø Feriesenter har du gratis adgang til badeanlegget, der vannet alltid er på 28 grader og luften min. 30 grader.

Finn en ferieleilighet på Vigsø Feriesenter herI første raden til havnen og fjorden finner du feriesenter Agger Havn. Her bor du og familien i en skøn feriebolig med en koselig terrasse. Med sin naturskjønne beliggenhet i myrlandskap, er Agger Havn et ideelt utgangspunkt for fotturer, fisking og sykling. Besøk fuglereservatet nord for Agger, dra på sanddynevandring langs Vesterhavet, dra på fisketur ved Flade Sø eller dra på sykkeltur i Thys vakre natur. Utforsk det vakre og uberørte naturområde fra Agger Tange til Hanstholm, som i 2008 ble kåret til Danmarks første nasjonalpark.
Lemvig Marina Feriesenter er barnas paradis, her er nesten alle muligheter for lek og idrett. Ferieleilighetene ligger ganske nær den fine barnevennlig stranden med brygge. Her er det mulig å gå langt ut i vannet, før det blir dypt. Entré er gratis for ferieleilighetens beboere til innendørs svømmebasseng med barnebasseng, boblebad, badstue og dampbad.Øer Maritime Ferieby er med sin opbygging og beliggenhet i Ebeltoft, helt unik. De koselige ferieboligene ligger spredt rundt på sju broøyer - noen med utsikt over havnebassenget, mens andre ligger rett ut til kanaler og natur. Her er masse av aktiviteter for hele familien, inkludert svømmebasseng, sportshall og minigolf. I Ebeltoft finner du også massevis av underholdning for både store og små.Feriesenter Bønnerup Strand ligger i en liten, koselig fiskerlandsby på Norddjursland - bare en times kjøretur fra Aarhus. På Feriesenter Bønnerup Strand, bor du bare 200 meter fra en barnevennlig strand og nær skogen. Barna kan boltre seg i feriesenterets svømmebasseng eller lekerom, hoppe på trampoliner eller utfordre hverandre og resten av familien i bordtennis, biljard eller minigolf. Du kan også komme ned i tempo med en tur i dampbad, spa eller badstue.Feriesenter Søndervig ligger bare noen få kilometer fra Ringkøbing. Her strekker sanddynene seg mange kilometer langs Vesterhavet med en varm sandgryte for hver familie. På feriesenteret er det varme solterrasser, biljard, bordtennis, etc. og lekerom inne og lekeplass ute. Feriesenteret har sit eget subtropiske badeland, barnebasseng, boblebad og badstue.
Feriesenter Klitten minner mest av allt om de gamle danske badehoteller. Her er sjarmen og luksusen i fokus. Du har bare en kort spasertur gjennom sanddynene til Vesterhavets vakre badestrand. Under oppholdet i Feriesenter Klitten har du mulighet til å kjøpe entré til det store badeland i Søndervig Feriesenter for bare kr 100, -. per dag for alle gjester i ferieleiligheten.På Feriesenter Bork settes alle seil ut. Du bor i komfortable rekkehus med privat terrasse og kan gjøre bruk av det lille badeland med spa og tyrkisk bad. Her er aktiviteter for alle. Du kan svømme, surfe, fiske, gå 1000 år tilbake i tid og oppleve atmosfæren i Bork Vikingehavn. Eller du kan oppleve naturen og dyrelivet i dette området, som også byr på noen svært spennende fuglereservater, Tipperne og Skjern Enge, som er del av en av Nordeuropas største naturgjenoppretningsprosjekter. Det er muligheter for hele familien i Bork Havn.Ho Feriesenter er omgitt av hav med Ho Bukt mot øst, Esperance Bukt i sør og Nordsjøen i vest. De uforlignelige strendene i det vestlige Jylland, er derfor bare noen få kilometer fra døren din, når du bor på Ho Feriesenter. Hvis du foretrekker oppvarmet badevann, kan du besøke badeanlegget, som du har fri entré til. Feriebarometeret står derfor på badeferie, når du velger å holde din ferie på Ho Feriesenter.Alene beliggenheten rett ved den berømte, brede stranden er hele ferien verdt. Ingen andre hotell på Fanø, kan tilby en slik unik utsikt over Nordsjøen. Alle ferieleilighetene har balkong eller terrasse, og de fleste har en fantastisk havsutsikt. Feriestedet tilbyr en rekke fasiliteter både inne og ute. Det finns både utendørs og innendørs svømmebasseng å boltre seg i. Et kort stykke vei unna, finner du øyas vakre naturlekeplass.Inviter familie eller venner på et opphold, utenom det vanlige. På Rømø Resorts bor du direkte ut til en av de beste links golfbaner. Feriesenterets 2600 m2 velværeavdeling, som også inkluderer utendørs atriumhage, og tilbyr luksus pur for kropp, sjel og sansene. Barn er det selvfølgelig også tenkt på, da det finns badeland, lekeplass, hoppeslott, multi bane og lekerom.
På feriesenter Rim har du den mest storslåtte natur rett foran. Den unike fauna ved Vadehavet, den enorme stranden og de beskyttede sanddynene. Feriesenteret tilbyr fotball, tennis, aktivitetsrom, bordtennis, biljard og et svømmebasseng med barnebasseng.Marina Fiskenæs ligger i Gråsten, ikke langt fra Gråsten slott. Her finner du store felles grøntarealer med lekeplass, petanque, sandvolleyball og mer. Det er gratis entré til barnevennligt subtropisk badeland og du kan betale for entré til et stort velværeområde. De fleste av feriehusene har også en badstue og spa, så det er mulighet for å få velvære i selve feriehusene.Fra et av Danmarks feriesentre med den vakreste beliggenhet, har du en flott utsikt over Genner Bukt og Lillebælt. I dette flotte området har du, i sommermånedene, gratis entré til et stort utendørs svømmebasseng med separat barnebasseng. Du kan også bade fra den barnevennlige stranden eller benytte dere av gode surfing-og fiskemuligheter. Andre aktiviteter inkluderer sandvolleyballbane, minigolf og lekeplass.