Personvern på Campaya

 
Vi beskytter privatlivet til både våre eiere og leietakere.
Informasjonen vi samler inn om brukerne av nettstedet er begrenset, og brukes utelukkende til å forbedre måten vi behandle bestillinger på og for å forbedre kundeopplevelsen på vår(e) side(r). I de tilfeller der du følger en link fra vår side til et eksternt område, bør du være oppmerksom på at vår politikk vedrørende personvern ikke gjelder på det andre nettstedet.

Vil du vite mer?

Vi bruker din epostadresse kun til å informere deg om viktig informasjon knyttet til din konto hos oss. Din informasjon vil ikke bli delt med andre parter, unntatt: 1) når det gjelder spesielle tilbud på Campaya eller en av våre partnere, og da kun i de tilfeller hvor du har bedt om å bli informert om disse tilbudene, 2) hvor en tredjepart (vanligvis, kredittkortselskapet) leverer tjenester på vegne av Campaya og er enige om å holde informasjonen din privat, og 3) den samlede bruken av informasjon som beskriver flere Campaya annonsører og besøkende på en måte som ingen enkeltperson eller personopplysninger blir overført.

Campaya deler informasjon om bruk av vårt nettsted med en tredjeparts sporing av selskapet for statistikk og rapportering. Campaya bruker også informasjonen til å få tilbakemelding på nåværende og prognosetjenester, og som en veiledning for markedsføring av våre tjenester.

Våre nyhetsbrev.

Annonsører og besøkende hos Campaya vil få et eller begge av våre nyhetsbrev. Du kan avbryte dette abonnementet når som helst. Annonsørenes nyhetsbrev kan ikke avmeldes så lenge man har en onlineannonse hos oss på grunn av at den inneholder viktig informasjon om våre tjenester.

Har du spørsmål?

Du kan sende spørsmål til annonsøren ved å klikke på "send forespørsel"-knappen på hver boligside hos Campaya. Spørsmål som sendes via disse lenkene vil nødvendigvis avsløre din epostadresse for mottakeren slik at denne kan sende et svar til deg. Du bør være forsiktig med hvilke andre data du vil dele gjennom disse epostene, spesielt med tanke på kredittkort og bankkontoinformasjon. All epost som sendes gjennom våre annonsører vil være tilgjengelig for Campaya og vil være tilgjengelig for 1) annonsøren du sendte en eposten til, og 2) våre kundeservicemedarbeidere. Innholdet i disse epostene blir ikke delt med noen annen part, selv om vi av og til bruker tredjeparts epostservere til å sende og spore hvor henvendelsen kom fra, og for å analysere bruksmønster. Forespørsler som sendes via Campaya er underlagt våre vilkår og ved våre personvernbestemmelser.

Et ord om undersøkelser.

Vi bruker spørreundersøkelser for å bedre forstå våre kunders behov. Av og til ber vi om innspill fra våre nyhetsbrevabonnenter for å vurdere planlagte funksjoner eller tjenester. Du kan velge å delta eller ikke - valget er ditt alene.

Hvordan vi holde informasjonen sikker.

Din personlige informasjon lagres på en sikker server. Dine kredittkortinformasjoner lagres ikke av oss. Transaksjonsdata utført med kredittkort lagres på sikre, krypterte servere som forvaltes av WorldPay.


Et ord om cookies og hvorfor webområder bruker dem.

"Cookies" er små biter av informasjon som sendes fra webservere til nettlesere. Slike data kan brukes senere av webserveren. Campaya kan bruke informasjonskapsler til å lagre noen personlige preferanser for fremtidige besøk på våre sider. Dette gjør at vår server vil gjenkjenne deg og ditt besøk raskere, slik at du bruker tiden din mer effektivt når du besøker Campaya. Vi bruker tredjepartselskaper til å analysere nettstedbesøk og til å gjennomføre undersøkelser. Når vi leverer sider til nettleseren din vil disse sporingselskapene plassere en informasjonskapsel eller bruker en offentlig informasjonskapsel i nettleseren din. Disse selskapene kan bruke informasjonen om dine besøk på nettstedet vårt og andre nettsteder til å hjelpe oss å forstå hvordan vi kan yte bedre service. Den delte informasjonen inkluderer navn, adresse, epostadresse eller telefonnummer.

Ved å registrere deg for Campayas tjenester og / eller bruke vår side, samtykker du samtidig til innsamling og bruk av opplysninger av Campaya og våre samarbeidspartnere som beskrevet i de foregående avsnitt. Denne politikken kan endres uten forvarsel, og vi forbeholder oss retten til å endre, modifisere, legge til eller fjerne deler av denne politikken til enhver tid.