Den danske riviera: Tag med kendisserne til Hornbæk

Fin sandstrand, sjarmerende havnemiljø og kjendisfaktor. Hornbæk har fantastisk dansk sommeridyll.

Nord-Sjællands svar på Skagen. Dette er en av beskrivelsene av Hornbæk, som i mange år har vært en av kjendisenes favoritt feriemål. Hornbæk er også et ideelt sted for avslapning. Den omkringliggende skogen, en av Danmarks beste badestrender og en fin marina gir ekte dansk sommeridyll.

Sandstranden i Hornbæk er ideel for familier med barn. Her er grunt vann og nesten ingen steiner. Foto: Campaya.dk

Stedet har også tiltrukket navn som racerkjører Thorkild Thyrring og entreprenør Ilse Jacobsen. Sistnevnte, i tillegg til å åpne butikk i byen, har hun også startet et helse-spa med restaurant, så det bør være gode muligheter til å bortskemme seg selv.

Der er et pulserende liv på kaia i Hornbæk. Foto: Campaya.dk

Hornbæk har en middelhavsatmosfære, og man forstår godt hvorfor kjendiser er tiltrukket av stedet. På stranden, med det gule sandet og grunt vann, nyter barnefamilier en varm sommerdag, og på den koselige marina tenner folk for engangsgrillen. Her kan de sitte og se de små båtene, som sakte flyr inn og ut av havnen.


En eldre mann har skiftet båten ut til fordel for Paddleboard. Foto: Campaya.dk

Hornbæk er en del av den danske riviera, som strekker seg fra Sejerøbukten i vest til Øresund i øst. Hvis du ønsker å tilbringe din neste ferie i Hornbæk, kan du klikke her.