Bork Havn: Stedet for den aktive familie


De dominerer bildet, når man ser ut over fjorden. Surfere, som med sine fargerike seil glir over vannet. Under den varme solen og med vinden i håret, beveger de seg elegant over fjordens små bølger. Mange har valgt å benytte seg av stedets surfing skole, og nybegynnere bør ikke være redd. Man kan bunne 800 meter ut.


I sommermånedene dominere surferne billedet, når man ser ut over Bork Havn. Foto: Campaya.dk

Bork Havn er virkelig stedet for surfere, men byen har også andre aktiviteter. I Bork Vikingehavn kan familien oppleve et ekte vikingesamfunn. Her kan du se skip, hus og verksteder, som de var da. Og det er ekte vikinger, som vedlikeholder stedet. Kledd i tradisjonelle vikingeklær bygger de hus, lager smykker og viser rundt på stedet. Det er også mulighet til å komme tett på en ekte vikingekamp. Hvert år møtes ulike vikingkrigere på stedet og kjemper om det ærefulle vandrespyd.

I Bork Vikinghavn kan du oppleve et vikingsamfund  med skip, hus og verksteder fra denne tiden. Foto. Campaya.dk

På marinaen, kan du og familien nyte udsikten til båtene, som seiler inn og ut, og få slukket tørst og sult i en av de mange koselige spisehus. Og en is bør også være mulig å få i et av de utallige ishusene. Bork Havn tilbyr en særdeles idyllisk atmosfære. På stranden bader og surfer folk i grunt vann, mens andre har valgt fiskestangen som sit tidsfordriv. Noen skøyter, og andre gjør ingenting. Bork Havn er et paradis for aktiv uttrykk og avslapping. Skulle familien oppleve mangel på aktiviteter, er Legoland bare en halv times kjøretur unna.