Et paradis for den søte tann i Blåvand


Det er en forførende duft, som møter deg. Lukten av nystekte søtsaker. Duften henger overalt i butikken og vitner om alle de lekre søtsaker, som Blåvand Bolcher har å tilby.


Hos Blåvand Bolcher lager man søtsaker, som i gamle dager. Faktisk kommer oppskriftene, som butikken bruker, helt tilbake fra 1864. Det betyr også, at søtsakene kun tilsettes naturlige smaksstoffer, som ekte honning og lakris. Hele prosessen med å lage søtsakene kan følges tett i det åpne søtsake-kokeri, og det er det faktisk mange som gjør. Hvis du kommer i høysesongen, må du stå på tær, hvis du ønsker å se.


Det er et flott syn å se profesjonelle søtsake-håndverkere trekke den varme søtsakemasse på krokene. Du føler virkelig, at du er vitne til et ekte kunsthåndverk. Publikum ser begeistret på, når søtsake-kokerne tryller frem de herligste og mest fargerike søtsaker.


Den velutførte butikken er et sant paradis for den søte tann. Foto: Campaya.dk

I butikken er det mulig å kjøpe ferske søtsaker, som for ikke lenge siden ble gjort i søtsake-kokeriet, og i butikkens koselige kafé kan du nyte en kopp kaffe eller et stykke kake. I butikkens iskrembar finns det også mulighet for å nyte en 'gammeldags' iskrem eller soft ice. “Blåvand Bolcher” er virkelig et paradis for den søte tann.Et entusiastisk publikum ser på, mens søtsake-kokerne tryller frem de fargestrålende søtsaker. Foto: Campaya.dk

“Blåvand Bolcher” ligger i Blåvand, som er et av Danmarks mest sjarmerende turistområder. Her finner du om sommeren et pulserende byliv og en av Danmarks beste strender. Vil du være interessert i Blåvand som din neste ferie destinasjon, kan du klikke inn her, hvor vi akkurat nå har 1.123 feriehus i området.