De beste feriesentrene på de danske øyene

Vi har samlet de beste feriesentrene på Fyn, Sjælland og Bornholm i Danmark til deg. Finn din favoritt blant dem.

Det kan være lang utsikt for sommer og høye temperaturer med soling og lek på stranden. Den danske sommeren kan være lunefull, og det er ikke sikkert at værgudene opfylder, at landet får blå himmel og varmt badevann. Kanskje du trenger å vaske bort hverdagen i et mer subtropisk klima, eller familiegenerasjonene mangler et godt sted å møtes over en helg.

Kort sagt, kan det være mange gode grunner til å holde ferie på et feriesenter.

På et av de mange feriesentrene i Danmark, er du alltid garantert badevær, siden de fleste av dem har subtropiske landskap eller andre innendørs bad. For de yngste i familien, er det alltid mye å gjøre i en feriepark, her er lekeplasser, nye lekekamerater å møte med og forskjellige typer underholdning.


Feriesenter Bogense Strand har den perfekte setting for en eventyrlig ferie for hele familien. Her bor dere i arkitekttegnet feriehus - noen er innrettet med peis, badstue og spa. Rett ved siden av feriesenteret finner du Bogense svømmehall, hvor du kan få deg en dukkert og en berg og dalbanetur i vannsklien.

Finn en ferieleilighet i Feriesenter Bogense Strand herAlt er innen rekkevidde, når ferien er bestilt på Feriesenter Faaborg. Senteret ligger helt ned til en familievennlig strand og en uforstyrret utsikt over havet. De koselige leilighetene er samlet rundt det store utendørsbassenget og barnas lekeplass. Dessuten er den barnevennlig strand populær og har direkte tilgang fra feriestedet.

Finn en ferieleilighet i Feriesenter Klinten herDirekte i naturen, så nær Kattegat at du kan høre og lukte det, vil du finne Feriesenter Kysthusene, i Gilleleje. De koselige feriehusene er lyse og luftige og ligger midten i naturen i Nord-Sjælland, og flere av dem har utsikt over havet. Det finnes både utendørs og innendørs basseng og en stor lekeplass å boltre seg på. For de ivrige sportsfiskere, har senteret etablert en egen vaskeplass for dagens fangst.

Finn en ferieleilighet i Feriesenter Kysthusene herKarrebæksminde Feriesenter ligger på Enø og er et eldorado av opplevelser for både kropp og sjel. Slapp av, gå i vannet på sandstranden eller ta en sykkeltur med høyt til himmelen og fuglesang. Naturen her er i seg selv en lekeplass for hele familien. Vannlekeplassen finner du med en gang, det er et utendørs basseng for både små og store “vannrotter”.

Finn en ferieleilighet i Karrebæksminde Feriesenter herFeriesenter Klintholm Marinapark på Møn ligger i et av Danmarks mest naturskjønne landskap. Her bor dere i flotte ferieleiligheter rett ved siden av havnen, hvor dere kan følge med i livet på kaien. Nyt ferien på den barnevennlige stranden, som ligger rett opp til feriesenteret, og når badetøyet trenger å bli tørt, kan dere utforske noen av de mange aktiviteter og severdigheter som er i området, for eksempel, Møns Klint.

Finn en ferieleilighet i Feriesenter Klintholm Marinapark herVed Marielyst Feriesenter har du 20 km med sandstrand rett ved føttene dine. På slutten av sanden strekker Østersjøen seg langt ut i det blå. Feriehusene på Marielyst Feriesenter ligger rett ved en fantastisk sandstrand. Feriehusene, som er bygget av tre, befinner seg midt i et naturområde, og er utformet med respekt for den omgivende natur. Din feriebolig er ikke langt fra feriebyen Marielyst.

Finn en ferieleilighet i Marielyst Feriesenter her


I Gudhjem Feriepark kan du nyte solen over Gudhjem på første rad. Her bor du og din familie på et sjarmerende overnattingssted, vakkert beliggende på en skråning - noen med utsikt over Østersjøen. Herfra har dere kun noen få minutters gang til stranden, og havnen er bare en 10 minutters hyggelig spasertur unna. I Gudhjem Feriepark, kan dere slappe av, bade og sole dere i det store utendørsbassenget, og om kvelden nyte solnedgangen over Gudhjem.

Finn en ferieleilighet i Gudhjem Feriepark her