6 af Europas mest romantiske storbyer

Når vi tenker på en romantisk ferie, vil de fleste av oss tenke på storbyferie. Bryt fri fra hverdagen i en av disse vakre byer. Her er det plass for romantikk.


Venezia er om noen, en av de mest romantiske byer i Europa. Nyt en gondoltur og stopp ved Markusplassen for å gå gjennom de svingete smugene i Serenissima, som Venezia også kalles. Dere kan ikke unngå å bli forelsket i hverandre og i byen. Og husk, at når dere seiler i gondol, bør dere kysse under hver bro, for å forbli forelsket for alltid. Klisjé? Ja kanskje, men det er fortsatt romantisk!


Se hele vårt utvalg av ferieboliger i Venezia herNår vi snakker om romantiske byer, er hovedstaden i Frankrike uunngåelig. Paris er kjent som en by for elskere. Her er det mange små koselige kafeer og severdigheter å utforske. En båttur på Seinen med sin kjære i hånden og Eiffeltårnet som et landemerke, er vist noe av det mest romantiske, du kan forestille deg.


Se hele vårt utvalg av ferieboliger i Paris herHer har du mulighet for den ideelle kombinasjonen av strand, kultur og fest. Byen har mange severdigheter og museer du kan utforske i løpet av dagen, eller du kan velge å slappe av på Barcelonas kilometer lange strand. Når kvelden faller på, kan du slå deg løs i Barcelonas ville natteliv. Det finnes utallige kafeer, barer, nattklubber og hemmelige underjordiske miljøer.


Se hele vårt utvalg av ferieboliger i Barcelona herDet er her den berømte Sachertorte kommer fra. Den berømte sjokoladekaken ble oppfunnet i Wien av Franz Sacher i 1832. Hvem ville ikke like å dele et slikt kakestykke med sin elskede? Når kaloriene skal brennes av igjen, er Wien en by fylt med vakre historiske skatter, som byens mange kirker, palasser og keiserlige palasser. Byen er perfekt for en romantisk tur for to.


Se hele vårt utvalg av ferieboliger i Wien herDet er ingen tilfeldighet at Portugals hovedstad har blitt kåret til en av verdens mest romantiske byer. De gamle bydelene i Lisboa er like sjarmerende, som det du finner i andre klassiske byer, og samtidig er blant annet restaurantbesøk noe billigere. Historiske nabolag, attraksjoner og den vakre Sé katedral er bare noe av hva Lisboa har å tilby.


Se hele vårt utvalg av ferieboliger i Lisboa herSolnedgangen over Karlsbroen er så vakker, at du nesten får tårer i øynene. Praha er definitivt en av Europas vakreste hovedsteder. Byen har en levende og sterk kultur. Her er historie og museer nok til å fylle en hel ferie. Praha er en vakker by, hvor du kan slappe av, nyte utsikten over elven Vltava, drikke lokalt øl og spise god tradisjonell mat til rimelige priser.


Se hele vårt utvalg av ferieboliger i Praha her