Feriebolig mh10576

  • Feriebolig
  • 8 Sengeplasser
  • 4 Soverom
  • 2 Baderom

Dette praktfulle feriehuset har en stor terrasse med en vidunderlig utsikt over den flotte Hardangerfjorden. Her har man panoramautsikt hvor man ser langt innover fjorden til fjellene ved Ulvik og utover fjorden til fjellene bak baroniet i Rosendal. Den blå fjorden, de grønne liene og fjelltoppene som er hvite av snøen, er et vakkert syn. Terrassen er inngjerdet og her står det hagemøbler og grill.

Feriehuset er praktisk og komfortabelt innredet. I stuen kan du nyte peisvarmen på kalde dager mens du koser deg foran TV'en som har hundrevis av internasjonale kanaler hvorav mange tyske. Norsk TV er NRK1, 2 og 3. Gratis trådløst internett via fiber med 100 Mb hastighet, topp for streaming. I 2. etasje er det et stort rom med to senger og plass til lek. Det er ikke dør til dette rommet. Her er også en ergometersykkel. Kjøkkenet er velutstyrt og har stor spiseplass. Det flotte, flislagte badet har boblebad, stor dusj og badstu. Vaskemaskinen og tørketrommelen står på vaskerommet.

Flott offentlig badestrand i tettstedet Nordheimsund, 3 km unna. 12 km til Hardangerbadet i Øystese (nytt badeland i 2020). Det er 45 min til ekstremsportområdet Voss, og kun 1,5 time til Vestlandets hovedstad og Norges nest største by Bergen.

Båtene kan kun leies ved å ta kontakt med DanCenters lokalkontor. Avstand båtuleie for sjøfiske i Hardangerfjorden er 8-10 min med bil.

Sengetøy/lintøy til Barnesengen reserveres samtidig med bestilling av huset hvis dette er ønskelig. Husk også å forhåndsbestille sengetøy/ lintøy til de vanlige sengene!

Fasiliteter - innendørs

8 Sengeplasser
4 Soverom
2 Baderom
TV
CD
Internett
Satelitt- / kabel-tv
Vaskemaskin
Peis
Boblebad
Badstu
Dusj
Høy barnestol
Barneseng
Tørketrommel
Tyske kanaler
Stereoanlegg
  Type: Feriebolig

1 Oppholdsstue: 35 m2, peis, kombipeis, stereoanlegg m/CD, Internett+ (min. 50 Mbit download), Chromecast, TV, parabol
4 Soverom: (1DS)+(2K)+(1DS)+(2S), barneseng
Kjøkken: høy stol, el-komf., kjøleskap, fryser 100 - 139 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., kaffetrakter, vaffeljern
Bad/WC: WC, håndvask, gulvvarme
Bad/WC: dusj, gulvvarme, sauna
1 Vaskerom: vaskemask., tørketrommel
Og: terrasse, boblebad, el-varme, utegrill, kupert tomt 1000 m2, hyggelig møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus, Max. 20 kg fisk/pers.
Kan leies: Båt 14 Fot m/motor 6 HK NOK 4200, Båt 15 Fot m/motor 15 HK NOK 5200, Båt 14 Fot m/motor 30 HK NOK 6300

Fasiliteter - kjøkken

Oppvaskmaskin
Mikrobølgeovn
Fryser
Kjøleskap
Komfyr
Avtrekksvifte

Fasiliteter - utendørs

Grill
Hagemøbler

Tilgjengelighet

  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Utsikt

Sjø

Lignende ferieboligene

nsn19122
nsn19384
nsn19393