Luksuriøst feriehus midt i sanddynene

  • Feriebolig
  • 6 Sengeplasser
  • 3 Soverom
  • 1 Baderom

Velkommen til dette sjarmerende nyoppussede danske sommerhuset, hvor sommerstemningen virkelig kommer til live. Ligger i det idylliske No. Lyngby, kun 200 meter fra vannet, åpner huset for en skattekiste av opplevelser med kort vei til Løkken, Lønstrup, Hjørring og den spennende verdenen i Fårup Sommerland.

Gå inn i dette koselige huset, hvor tre romslige soverom venter. Den ene er innredet med en luksuriøs 180 cm dobbeltseng, den neste byr på en køyeseng og dobbeltseng på 130 cm, og den siste er et køyerom med to koselige køyesenger. I hjertet av huset finner du en stemningsfull stue med en sprakende peisovn og en velutstyrt TV-krok. Kjøkkenet og spisestuen inviterer til å lage mat sammen og nyte gode måltider. Et moderne bad med dusj fullfører innendørsopplevelsen.

Utenfor omkranser et stort treterrasse huset og lar deg nyte solens stråler fra morgen til kveld. Fra øst til vest byr terrassen på solrike flekker, og en del av den er til og med overbygd, slik at du kan nyte regnværsdager i frisk luft. Tenk deg å spise deilige måltider utendørs, utfordre hverandre i spennende brettspill og rett og slett unne deg feriens gleder i disse fantastiske omgivelsene.

I uteparadiset finner du også et stort villmarksbad og en innbydende badstue. Nyt disse fasilitetene med fantastisk utsikt over sanddynene og området rundt. Dette feriehuset tilbyr ikke bare overnatting, men også en ekte velværeopplevelse og god plass for hele familien.

Fasiliteter - innendørs

6 Sengeplasser
3 Soverom
2 Dobbeltsenger
1 Baderom
3 Køyesenger
59 Størrelse m2
Klimaanlegg
Møblert
Radio
TV
Internett
Satelitt- / kabel-tv
Vaskemaskin
Badstu
Varme
Dusj
Tyske kanaler
Peisovn
Støvsuger
Flatskjerm-tv
Trådløs
  Type: Feriebolig
  Gulvvarme: Bad
  Isolasjon: Full

Fasiliteter - kjøkken

Oppvaskmaskin
Kjøleskap
Ovn

Fasiliteter - utendørs

Vedfyrt badestamp

Tilgjengelighet

  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Ja

Lignende ferieboligene

mh10802
mh10731
mh10704
mh10923
mh11179
mh11193