Sjarmerende hytte nær vann

  • Feriebolig
  • 6 Sengeplasser
  • 3 Soverom
  • 1 Baderom

Lyngsaa strand, en perle på Danmarks østkyst, regnes som en av de fineste og mest barnevennlige strendene. Dette vakre området, som ligger sør for Sæby, tiltrekker seg folk i alle aldre og er spesielt populært blant barnefamilier. Den barnevennlige sandstranden, hvor havbunnen sakte endrer seg i dybden og er fri for plutselige «hull», gjør den til et ideelt reisemål. Sommerhus av høy kvalitet pryder området, harmonisk plassert på naturgrunn i sanddynelandskapet og plantasjene.

Sanddynene smelter enkelte steder sammen med åpent myrland, mens nordgrensen strekker seg mot Professorplantasjen – en av østkystens mest fascinerende naturskjønnheter. I sør finner du fuglereservatet Stensnæs, som byr på en unik opplevelse av det lokale dyrelivet.

En av fylkets største bekker, Voer Å, slynger seg gjennom det pittoreske landskapet og ut i Kattegat ved Voerså. Her har du mulighet til å leie kanoer eller vannsykler og utforske elveløpet. Alternativt kan du besøke det berømte Voergaard slott, som avgir historiens sus gjennom sine gamle murer.

Denne sjarmerende hytta, kun 450 meter fra stranden, tar imot seks personer i tre smakfullt innredede soverom. To av soverommene er utstyrt med to enkeltsenger hver, mens det tredje skjemmer bort med en komfortabel dobbeltseng. Innenfor husets rammer finner du et moderne kjøkken som inviterer til kulinariske arrangementer, en koselig stue, et fint bad og et ekstra gjestetoalett for ekstra bekvemmelighet. Opplev komfort og natur i perfekt harmoni, og skap uforglemmelige minner på dette fantastiske reisemålet.

Fasiliteter - innendørs

6 Sengeplasser
3 Soverom
4 Enkeltsenger
1 Dobbeltsenger
1 Baderom
88 Størrelse m2
Klimaanlegg
DVD
Møblert
Radio
TV
CD
Internett
Satelitt- / kabel-tv
Vaskemaskin
Varme
Dusj
Strykejern
Strykebrett
Hushjelp
Tyske kanaler
Peisovn
Støvsuger
Stereoanlegg
Flatskjerm-tv
Trådløs
Blueray
  Type: Feriebolig
  Gulvvarme: Baderom
  Isolasjon: Full

Fasiliteter - kjøkken

Utstyrt kjøkken
Oppvaskmaskin
Kaffetrakter
Mikrobølgeovn
Vannkoker
Fryser
Kjøleskap
Komfyr
Ovn
Miniovn
Avtrekksvifte
  Vann: Varmt og kaldt

Fasiliteter - utendørs

Grill
Terrasse
Terrassemøbler
Privat hage
Hagemøbler
Solsenger
Privat parkering
Carport
Parkering
  Tomt: Lukket naturtomt
  Hage: Privat hage
  Terrasse: Åpen terrasse

Tilgjengelighet

Ungdomsgrupper ikke tillatt
  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Utsikt

Landskap

Lignende ferieboligene

mh113713
mh113359
mh11007
mh114304
mh114355
mh137130