Koselig sommerhus nær skog og strand

4
(4 reviews)
  • Feriebolig
  • 7 Sengeplasser
  • 2 Soverom
  • 1 Baderom

Koselig og autentisk sommerhus med gangavstand til skog og strand. Huset er på 60 kvadratmeter med et anneks på 12 kvadratmeter. Den ligger i et vakkert område i Hasle Lystskov, like ved Rubinsøen og kun 400 meter fra stranden med kullspissen, som er et fantastisk månelandskap. Du kan også enkelt gå til det koselige Hasle Røkeri, som er det eneste røykeriet på Bornholm som fortsatt røyker etter gammel metode. I tillegg byr Hasle på et koselig havnemiljø med et herlig havnebad. Har du med deg små barn er det 300 meters gange til badelandet på campingplassen.

Huset har en overbygd terrasse med varmelampe i en liten atriumhage, hvor du er helt usjenert. Selve tomten er på 1200 kvadratmeter, så det er en stor hage rundt huset, hvor det er stor trampoline og god plass til lek. I boden kan du finne ulike leker og på terrassen er det bordfotballkamp. Det er også et bål for kveldsmoro.
Det er hagemøbler både i den lille og den store hagen, og ulike solsenger står i boden. Det er gassgrill på terrassen og det er kulegrill i garasjen om du foretrekker å grille på gammelmåten.

Huset består av stor stue, kjøkken, bad og soverom. Det andre soverommet er annekset, som er vinkelrett på huset. Det er to senger på soverommet i en liten dobbeltseng og 2 senger i stuen, hvor det er en stor og god sovesofa. I annekset er det også 2 sengeplasser generelt. dobbeltseng og en sovestol som kan slås ut til å bli en madrass og kan plasseres hvor enn i huset du ønsker det. Det er ingen dører i hovedhuset bortsett fra toalettet. Soverommet er adskilt med et tykt velurgardin, og entré og kjøkken kan skilles med en dørgardin i bambus.

I de kjøligere månedene varmes huset opp med varmepumpe og/eller vedovn. Badet har også varmevifte og gulvvarme. Annekset varmes raskt opp med en elektrisk radiator.

Det er mobilt bredbånd og TV-en har chromecast, slik at du kan caste TV-kanalene og strømmetjenestene du har på enhetene dine.

Det er 4 sykler i garasjen som du er velkommen til å bruke.

Det skal nevnes at huset er i ferd med å skifte farge, derfor fremstår deler av huset svart utvendig mens andre deler fortsatt er brune.

Fasiliteter - innendørs

7 Sengeplasser
2 Soverom
1 Enkeltsenger
1 Dobbeltsenger
1 Baderom
3 Rom
1 Sovesofaer
1 Dobbeltsenger
72 Størrelse m2
Klimaanlegg
Møblert
Radio
TV
Internett
Vaskemaskin
Varme
Dusj
Strykejern
Strykebrett
Hushjelp
Peisovn
Støvsuger
Flatskjerm-tv
Trådløs
  Type: Feriebolig
  Gulvvarme: Bad
  Isolasjon: Full

Fasiliteter - kjøkken

Utstyrt kjøkken
Brødrister
Mikrobølgeovn
Vannkoker
Fryser
Kjøleskap
Komfyr
Blender
Miniovn
Avtrekksvifte
  Vann: Varmt og kaldt

Fasiliteter - utendørs

Uteplass
Garasje
Grill
Terrassemøbler
Privat hage
Hagemøbler
Solsenger
Carport
Overdekket terrasse
  Tomt: Naturtomt
  Hage: Inngjerdet hage
  Terrasse: Åpen og tildekket terrasse

Tilgjengelighet

1 Kjæledyr tillatt
Barnevennlig
Eldrevennlig
Kjæledyr tillatt
Ungdomsgrupper ikke tillatt
  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Ja

Lignende ferieboligene

mh11323
mh108844
mh10324
mh11904
mh12022
mh12073