Sjarmerende hytte 450 m fra vannet

5
(1 reviews)
  • Feriebolig
  • 7 Sengeplasser
  • 4 Soverom
  • 1 Baderom

Røllikehus ligger på vestkysten av vakre Nordlangeland og så nær en vakker liten sandstrand at du alltid kan nyte solnedgangen over vannet med utsikt over Lundeborg.

Røllikehus inneholder, i tillegg til et velfungerende kjøkken/spisestue, 1 soverom med dobbeltseng og 2 rom med enkeltseng. Det er også et gjesteanneks med en bred sovesofa og 1 enkeltseng. Totalt 7 soveplasser.

Det er også mulig å sove i le på baksiden av hagen og nyte stjernehimmelen og de siste glørne på bålet. Ute er det både stor østvendt terrasse og vestvendt terrasse - begge med parasoller og fine hagemøbler med matchende puter i puteboksene.

På vestre terrasse er det også overbygd sofakrok med mulighet for elektrisk oppvarming. Det er stor plen med fotballmål, hengekøye og bålpanne, hvor det bakes mange bålpannekaker på husets 2 pannekakepanner. Det er en solcelledrevet utendørsdusj og en underjordisk ølkjeller. Det er en Weber grill - 2 voksen sykler - 2 stk. paddleboard - diverse strandleker - krokket og dart.

Inne finner du mange barnespill m.m. I huset er det vedovn og varmepumpe. Det er også gratis tilgang til wi-fi og det er DVD-spiller og mange filmer - TV med DR-programmer, radio og CD.

Gled deg til å rusle 3 km på stisystemet langs stranden og nyte kvelden i havneidyllen i Lohals – her finner du en fantastisk gourmetrestaurant og også et par gode familiespisesteder. Når du har spist eller bare koset deg med en is, kan du runde av kvelden med levende musikk på havna i helgene.

Fasiliteter - innendørs

7 Sengeplasser
4 Soverom
3 Enkeltsenger
1 Dobbeltsenger
1 Baderom
5 Rom
1 Sovesofaer
1 Barnesenger
1 Babystoler
70 Størrelse m2
DVD
Møblert
Radio
TV
CD
Internett
Vaskemaskin
Dusj
Hårføner
Høy barnestol
Barneseng
Strykejern
Peisovn
Støvsuger
Stereoanlegg
Trådløs
  Type: Feriebolig
  Isolasjon: Full

Fasiliteter - kjøkken

Oppvaskmaskin
Kjøleskap
Ovn

Fasiliteter - utendørs

Grill
Terrasse
Terrassemøbler
Privat hage
Hagemøbler
Solsenger
Privat parkering
Delvis overdekket terrasse
Parkering
  Tomt: Naturtomt/anlagt hage
  Hage: Privat hage
  Terrasse: Åpen og tildekket terrasse

Tilgjengelighet

Barnevennlig
Eldrevennlig
  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Strand

Sandstrand

Lignende ferieboligene

mh12533
mh125571
mh148714