Fint sommerhus nær sjøen og gode opplevelser

5
(2 reviews)
  • Feriebolig
  • 4 Sengeplasser
  • 2 Soverom
  • 1 Baderom

Velkommen til dette sjarmerende sommerhuset på 65 m2, idyllisk plassert i Børkop ved den pittoreske Vejlefjorden. Her venter en strålende oase med en romslig, inngjerdet hage som omfavner en koselig treterrasse og velutstyrte hagemøbler – skapt for å verne om avslapning og vakre sommerdager.

Dette huset har gjennomgått omfattende renovering som har forvandlet det til en estetisk nytelse. Vær imidlertid oppmerksom på at det tilhørende vedlegget fortsatt er klart til å dra nytte av denne transformasjonen.

Innvendig byr huset på to komfortable soverom og et velutstyrt bad, som til sammen tilbyr fire soveplasser. Den lyse og innbydende stuen prydes av en varmende peisovn og TV, mens utsikten ut til hagen gir en følelse av sammenheng med naturen. En romslig spiseplass inviterer deg til å dele måltider og hyggelige stunder.

I hagen er det en åpen paviljong (ly-lignende) utstyrt med møbler. Se for deg varme sommerkvelder fylt med brettspill, myke tepper og hjertevarmende samtaler i denne koselige hi.

Kun en kort, fem minutters spasertur fra tomten tar deg til en deilig barnevennlig sandstrand. Det grunne vannet inviterer til forfriskende dukkerter og rolige svømmeturer. Utforsk den vakre vannkanten og la deg fascinere av det fortryllende panoramaet over fjorden.

Ønsker du å sette ekstra krydder på oppholdet, finnes det et vell av spennende aktiviteter for hele familien innen 25 minutters kjøreradius. Prøv for eksempel med en uforglemmelig Bridgewalk på Lillebælt, eller ta en tur til Vejle, hvor du kan besøke Økolariet, beundre det unike Fjordenhus, utforske kulturmuseet og mye mer.

Fasiliteter - innendørs

4 Sengeplasser
2 Soverom
2 Dobbeltsenger
1 Baderom
63 Størrelse m2
Klimaanlegg
Møblert
TV
Internett
Vaskemaskin
Dusj
Peisovn
Støvsuger
Flatskjerm-tv
Trådløs
  Type: Feriebolig

Fasiliteter - kjøkken

Utstyrt kjøkken
Oppvaskmaskin
Brødrister
Mikrobølgeovn
Vannkoker
Fryser
Kjøleskap
Komfyr
Ovn
Avtrekksvifte
  Vann: Varmt og kaldt

Fasiliteter - utendørs

Uteplass
Grill
Terrassemøbler
Privat hage
Hagemøbler
Solsenger
Privat parkering
Åpen terrasse
Huske
Inngjerdet tomt
Parkering

Tilgjengelighet

2 Kjæledyr tillatt
Barnevennlig
Eldrevennlig
Kjæledyr tillatt
  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Ja

Sport

  Distance to minigolf: 50 Meter

Lignende ferieboligene

mh109091
mh10896
mh10679
mh11886
mh11957
mh11970