Nydelig sommerhus nær feriebyen Ebeltoft

5
(2 reviews)
  • Feriebolig
  • 4 Sengeplasser
  • 2 Soverom
  • 1 Baderom

Ferie i denne nydelige moderniserte hytta på Sør-Djursland, ikke langt fra den sjarmerende byen Ebeltoft, kjent for sine skjeve bindingsverkshus, svingete gater med toppet brostein og blomstrende stokkroser.

Sommerhuset ligger i Fuglslev på en flott usjenert tomt med stor plen og flere koselige terrassemiljøer med loungemøbler, kafésett og benker. Her er du garantert rolige og private omgivelser, langt unna hverdagens kjas og mas. Gled deg til deilige sommerdager med grilling og brettspill eller hva du måtte finne på.

Huset er pent innredet med 2 soverom med to dobbeltsenger og en sovesofa i stuen. Totalt plass til 4 personer. Det er også et større bad med dusj.

Interiøret i huset er moderne uten å miste den velkjente sjarmerende hyttestilen. Lyst tre, hvite vegger og tak samt vakre mørke trebjelker skaper en koselig atmosfære i huset. I tillegg er rommene innredet med behagelige lyse møbler, puter og plagg samt flere personlige ting, som også bidrar til den rette hjemmekoselige og koselige hyttestemningen.

Kjøkken-spisestue er husets hjerte med et deilig funksjonelt kjøkken i vakkert petroleumsgrønt, stor spiseplass for hele familien med vedovn og koselig stue med sjeselongsofa og TV.

Omgivelsene:
Kun 2 km fra huset ligger Djurslands største innsjø - Stubbe sø - gjemt i terrenget til Mols Bjerge nasjonalpark. Her kan du besøke fugletårnet og kanskje se havørna høyt på himmelen.

I tillegg er det et hav av attraksjoner på Djursland som lett kan nås med en kort kjøretur med bil. Besøk bl.a. Ree Park, Djurs Sommerland, Kattegatcenteret og Fregatten Jylland. Her er det utvilsomt noe for enhver smak.

Fra sommerhuset er det kun 15 minutter med bil til barnevennlige Vibækstranden ved Ebeltoft Vig.

Sommerhuset er også utstyrt med en Samsung Smart TV med bl.a. Netflix hvis du har lyst til å bare slappe av med en god film eller serie på sofaen.

Fasiliteter - innendørs

4 Sengeplasser
2 Soverom
0 Enkeltsenger
2 Dobbeltsenger
1 Baderom
1 Sovesofaer
62 Størrelse m2
Møblert
TV
Internett
Dusj
Hårføner
Takvifte
Peisovn
Støvsuger
Flatskjerm-tv
Trådløs
  Type: Feriebolig
  Gulvvarme: Bad
  Isolasjon: Full

Fasiliteter - kjøkken

Utstyrt kjøkken
Oppvaskmaskin
Kaffetrakter
Vannkoker
Fryser
Kjøleskap
Komfyr
Ovn
Avtrekksvifte

Fasiliteter - utendørs

Grill
Terrasse
Terrassemøbler

Tilgjengelighet

Ungdomsgrupper ikke tillatt
  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Lignende ferieboligene

mh11449
mh113703
mh113363
mh139343
mh139872
mh143649