Luksuriøs og innbydende hytte nær stranden

3.5
(2 reviews)
  • Feriebolig
  • 7 Sengeplasser
  • 3 Soverom
  • 1 Baderom

I den vakre nærområdet til Marielyst Strand utfolder dette sjarmerende sommerhuset seg som en magisk oase som rammer inn uforglemmelige ferieøyeblikk. Dette huset gir deg en palett av luksuriøse fasiliteter, inkludert tre velutstyrte soverom, et nyoppusset kjøkken og en romslig overbygd terrasse som inviterer til de smakfulle grillmiddagene.

Totalt har huset komfortabelt plass til opptil 7 personer, med tre separate rom. Det store soverommet er utstyrt med en king-size dobbeltseng, mens de to mindre rommene har hver sin 140 cm dobbeltseng. I tillegg er det en sovesofa (180 cm) som gir ekstra fleksibilitet til sovekapasiteten.

Friluftslivet er en fest for sansene og byr på et rikt spekter av muligheter. Unn deg en forfriskende utendørsdusj, finn roen i den nybygde finske badstuehytta (fra 2021) eller fordyp deg i den varme komforten på utendørsspaet (Mspa 2021-modell, designet for 8 personer). Den frodige hagen gir deg god plass til å spre deg med ballspill, kose deg i hengekøyen med en spennende bok eller kaste deg ut i å bake sandkaker over bålet.

Denne hytta er ikke bare en standard utleieeiendom - det er et personlig tilfluktssted. Interiøret kombinerer en unik blanding av kuriositeter, vintagefunn, familiens porselen og barnas elskede brettspill og kreative prosjekter, som gir stedet en helt spesiell atmosfære.

Stranden, som byr på et barnevennlig miljø, ligger kun en liten 4-minutters spasertur unna langs en liten sti. Det nærliggende store supermarkedet ligger bare 900 meter unna, hvor du kan handle både daglige nødvendigheter og nyfanget fisk til lunsjbordet. Ønsker du å utforske Marielysts byliv, er det en herlig 25 minutters spasertur langs stranden (1,8 km) som tar deg til en rekke deilige iskrembutikker, livlige barer og sjarmerende restauranter.

Fasiliteter - innendørs

7 Sengeplasser
3 Soverom
3 Dobbeltsenger
1 Baderom
4 Rom
1 Sovesofaer
1 Barnesenger
1 Babystoler
70 Størrelse m2
Møblert
TV
Internett
Vaskemaskin
Badstu
Varme
Dusj
Høy barnestol
Barneseng
Peisovn
Flatskjerm-tv
Trådløs
  Type: Feriebolig
  Gulvvarme: Baderom
  Isolasjon: Full

Fasiliteter - kjøkken

Utstyrt kjøkken
Oppvaskmaskin
Kaffetrakter
Vannkoker
Fryser
Kjøleskap
Komfyr
Ovn
  Vann: Varmt og kaldt

Fasiliteter - utendørs

Grill
Terrasse
Terrassemøbler
Privat hage
Hagemøbler
Solsenger
Privat parkering
Overdekket terrasse
Utendørs boblebad
Parkering
  Tomt: Naturtomt/anlagt hage
  Hage: Privat hage
  Terrasse: Åpen og tildekket terrasse

Tilgjengelighet

1 Kjæledyr tillatt
Barnevennlig
Kjæledyr tillatt
Ungdomsgrupper ikke tillatt
  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Ja

Strand

Sandstrand

Avslapping

Spa

Lignende ferieboligene

mh137806
mh137805
mh137182
mh139982
mh140890
mh140892