Høytliggende bolig med utsikt over hav og skog

5
(1 reviews)
  • Feriebolig
  • 6 Sengeplasser
  • 3 Soverom
  • 1 Baderom

Dette feriehuset skinner med lys og har nettopp blitt renovert med en fantastisk utsikt, hvor store dør- og vinduspartier åpner ut mot natur og hav. En atmosfære av hygge og moderne skandinavisk stil preger interiøret, hvor rolige farger og naturlige materialer skaper en hyggelig atmosfære. Ligger i et fredelig sommerhytteområde hviler huset på en stor, forhøyet naturtomt, omgitt av en frodig og upretensiøs hage. Her kan du oppleve skjønnheten til sanddynerosene, tenne bål og plukke frukt fra trærne.

Nyt kveldssolens siste stråler på den vestvendte terrassen mens solnedgangen maler himmelen, eller våkn opp til soloppgangens magi og en storslått utsikt over Århusbukta, Mols og Kalø Slotsruin fra den sørøstvendte terrassen i bakhagen. Havet ligger kun 200 meter unna og utsikten kan nytes fra terrassen, men det er også verdt å ta en tur til stranden og oppleve den unike atmosfæren når solen eller månen står opp over horisonten.

Innenfor noen få kilometers radius finner du flere deilige badestrender, og i den nærliggende skogen ved Vosnæs Pynt venter en mindre badestrand, perfekt for SUP eller kystfiske. De store skogsområdene i sør og vest byr på en rekke flotte turveier som du kan legge ut på direkte fra huset. Prydskogen byr på en fortryllende rute langs sjøen i sør, hvor du følger stien på fjellknastene gjennom skogen.

Hvis du er klar for å utforske mer, er det kun en 20-minutters kjøretur til Mols Bjerge nasjonalpark, som lokker med et bredt utvalg av naturskjønne turstier. Og la oss ikke glemme de spennende byene i nærheten - den sjarmerende kystbyen Ebeltoft ligger 30 minutter unna med sine utmerkede restauranter, lange sandstrender og spennende butikker. På samme måte ligger Aarhus, en livlig metropol, innen 30 minutters kjøring, og kan også nås med offentlig transport fra Løgten, som ligger kun 4 km unna. I Løgten finner du også ulike dagligvarebutikker, bensinstasjoner og ulike takeaways som dekker dine praktiske behov.

Fasiliteter - innendørs

6 Sengeplasser
3 Soverom
3 Dobbeltsenger
1 Baderom
74 Størrelse m2
Møblert
TV
Internett
Vaskemaskin
Dusj
Hårføner
Tørketrommel
Peisovn
Støvsuger
Flatskjerm-tv
Trådløs
  Type: Feriebolig
  Isolasjon: Full

Fasiliteter - kjøkken

Utstyrt kjøkken
Oppvaskmaskin
Vannkoker
Fryser
Kjøleskap
Komfyr
Ovn
  Vann: Varmt og kaldt

Fasiliteter - utendørs

Grill
Terrasse
Terrassemøbler
Privat hage
Hagemøbler
Privat parkering
Åpen terrasse
Parkering
  Tomt: Naturtomt
  Hage: Privat hage
  Terrasse: Åpen terrasse

Tilgjengelighet

Barnevennlig
Ungdomsgrupper ikke tillatt
  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Lignende ferieboligene

mh74620
mh78930