Feriehus 100 meter fra en nydelig strand

  • Feriebolig
  • 6 Sengeplasser
  • 3 Soverom
  • 1 Baderom

Opplev en herlig ferie i det idylliske Sør-Fyn-området i dette sjarmerende sommerhuset fra 1978, som strekker seg over 75 m2. Her kan du våkne opp til den fantastiske havutsikten over Langelandsbeltet, som sprer ro og skjønnhet.

Innvendig åpner huset seg opp med 4 komfortable rom som tilbyr totalt 6 senger. Det velutstyrte badet med en berikende dusj inviterer deg til å slappe av. Kjøkkenet, selv om det er mindre, byr på en koselig atmosfære med fasiliteter som kjøleskap, komfyr, stekeovn, vannkoker og fryser. Den nydelige spise- og sofaavdelingen er et sant hjerte i huset, hvor du kan nyte gode samtaler, spille brettspill og unne deg deilig mat.

Bare 100 meter unna strekker en vakker badestrand seg ut, som innbyr til solfylte dager og forfriskende dukkerter. En hyggelig spasertur på bare en halvtime langs stranden tar deg til den sjarmerende Spodsbjerg fergehavn, hvor livet blomstrer. I nær avstand fra feriehuset finner du også en rekke gode shoppingmuligheter, slik at du kan nyte feriens bekvemmeligheter.

Utforsk området ved å ta en kort kjøretur til Svendborg, en by rik på historie og livlig atmosfære. Nyt havnen og dens koselige atmosfære, utforsk byens butikker og fordyp deg i bylivet. Besøk Naturama, et naturhistorisk museum som tilbyr moro og læring for hele familien.

I havna har du også mulighet til å gå om bord i båten Helge, som tar deg med på en eventyrlig seiltur rundt steder som Thurø og det imponerende Valdemars slott. Gå i land på vakre Valdemars slott og utforsk området til fots eller utfordre hverandre til et slag minigolf. Slik fletter du minneverdige opplevelser inn i feriehistorien din.

Fasiliteter - innendørs

6 Sengeplasser
3 Soverom
1 Baderom
75 Størrelse m2
Møblert
TV
Internett
Dusj
  Type: Feriebolig

Fasiliteter - kjøkken

Utstyrt kjøkken
Vannkoker
Fryser
Kjøleskap
Komfyr
Ovn
  Vann: Varmt og kaldt

Fasiliteter - utendørs

Grill
Terrasse
Terrassemøbler
Privat hage
Hagemøbler
Overdekket terrasse
Åpen terrasse
Huske
Parkering
  Hage: Privat hage

Tilgjengelighet

Barnevennlig
Ungdomsgrupper ikke tillatt
  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Lignende ferieboligene

mh125571
mh12533
mh114006
mh144488
mh144524
mh144554