Nydelig sommerhus i vakre Skagen

  • Feriebolig
  • 8 Sengeplasser
  • 4 Soverom
  • 2 Baderom

Velkommen til dette fantastiske feriehuset i Skagen, hvor ekte skagensstemning møter deg for en avslappende ferieopplevelse. Dette sjarmerende huset er designet for å huse opptil 8 personer, fordelt på 4 rom. Med 2 bad er det god plass til både familier og vennegrupper.

Dette autentiske Skagenhuset er preget av sitt koselige og smakfulle interiør og tilbyr alle bekvemmeligheter du trenger for en komfortabel ferie. Nyt et fullt utstyrt kjøkken, en stemningsfull stue med flatskjerm-TV og nyt solen på den store, solrike terrassen, utstyrt med hagemøbler og en grill.

Skagenområdet er kjent for sin fantastiske natur og rikdom av kulturarv. Her finner du noen av Danmarks mest fantastiske strender samt et mangfold av aktiviteter for alle aldre. Besøk Grenen, hvor Kattegat og Skagerrak møtes i et unikt sammenfall, eller utforsk Skagen Museum for å fordype seg i byens kunstnere og deres kreasjoner. Området byr også på et rikt kulinarisk miljø og spennende shoppingmuligheter.

Hytta ligger kun en kort spasertur fra stranden, noe som gir deg enkel tilgang til bading og avslappende turer langs kysten. Hvis du ønsker å utforske området på sykkel, er det sykkelutleie i nærheten.

Samlet sett er dette feriehuset det ultimate tilfluktsstedet for en hyggelig og avslappende ferie i Skagen, hvor autentisk sjarm og fantastiske opplevelser kombineres på vakreste måte.

Fasiliteter - innendørs

8 Sengeplasser
4 Soverom
4 Dobbeltsenger
2 Baderom
1 Barnesenger
1 Babystoler
2 Hems sengeplasser
120 Størrelse m2
Møblert
TV
Internett
Vaskemaskin
Dusj
Hundehus
Trådløs
  Type: Feriebolig

Fasiliteter - kjøkken

Utstyrt kjøkken
Oppvaskmaskin
Vannkoker
Fryser
Kjøleskap
Komfyr
Ovn
  Vann: Varmt og kaldt

Fasiliteter - utendørs

Grill
Terrasse
Terrassemøbler
Privat hage
Hagemøbler
Privat parkering
Parkering

Tilgjengelighet

Barnevennlig
Ungdomsgrupper ikke tillatt
  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Ja

Lignende ferieboligene

mh140968
mh140884
mh140705
mh142917
mh143567
mh144154