Skikkelig sommerhusstemning i koselige Kalmarhus

  • Feriebolig
  • 5 Sengeplasser
  • 2 Soverom
  • 1 Baderom

Velkommen til dette autentiske blekkspruthuset i Ebeltoft. Dette sjarmerende sommerhuset i tre byr på en hyggelig og avslappende ferieopplevelse i et vakkert område med nærhet til vakker natur, spennende opplevelser og koselig Ebeltoft by.

Med sine tre rom (hvorav ett er et anneks med en 1½ seng) kan huset huse opptil 5 personer fordelt på 1 dobbeltseng, 1 køyeseng og 1 ½ seng - perfekt for en familie eller en vennegruppe.

Området rundt Ebeltoft er kjent for sin fantastiske natur og historiske sjarm. Her finner du flere severdigheter, inkludert den ikoniske fregatten Jylland, Glassmuseet Ebeltoft og det gamle rådhuset. I Ebeltoft kan du utforske de brosteinsbelagte gatene og nyte den maritime atmosfæren i den sjarmerende byen. Du kan også gå til Reepark og utforske dyrenes verden, dra til Djurs Sommerland eller utforske naturskjønne Mols Bjerge.

Sommerhuset er godt utstyrt med fasiliteter som sikrer et komfortabelt opphold. Den romslige stuen og spisestuen er innredet med komfortable møbler og vedovn, som gir mange muligheter for hyggelige stunder sammen. Det velutstyrte kjøkkenet gjør det enkelt å tilberede deilige måltider. Det er også en nydelig terrasse hvor du kan slappe av og nyte måltider i friluft. Alt i alt venter her et feriehus med ekte feriehusstemning.

Stranden ligger kun en kort kjøretur unna (7 km), og tilbyr muligheten til å nyte solen, svømme i det ferske sjøvannet og ta lange turer langs kysten. Det er også shoppingmuligheter i nærheten, noe som gjør det enkelt å skaffe forsyninger til oppholdet ditt og utforske de lokale butikkene og markedene.

Dette feriehuset gir deg muligheten til å nyte en herlig ferie i et herlig område hvor det er mange aktiviteter og severdigheter å utforske. Gå bort og skap minner for livet i dette koselige og velutstyrte sommerhuset i Ebeltoft.

Fasiliteter - innendørs

5 Sengeplasser
2 Soverom
0 Ekstra sengeplasser
1 Enkeltsenger
1 Dobbeltsenger
1 Baderom
1 Køyesenger
1 Madrasser
3 Rom
1 Sovesofaer
1 Barnesenger
63 Størrelse m2
Klimaanlegg
Møblert
Radio
TV
Internett
Vaskemaskin
Varme
Dusj
Hårføner
Barneseng
Strykejern
Strykebrett
Peisovn
Støvsuger
Flatskjerm-tv
Trådløs
  Type: Feriebolig
  Isolasjon: Full

Fasiliteter - kjøkken

Utstyrt kjøkken
Kaffetrakter
Vannkoker
Fryser
Kjøleskap
Komfyr
Ovn
Avtrekksvifte
  Vann: Varmt og kaldt

Fasiliteter - utendørs

Grill
Terrasse
Terrassemøbler
Privat hage
Hagemøbler
Privat parkering
Carport
Åpen terrasse
Inngjerdet tomt
  Tomt: Naturtomt
  Hage: Inngjerdet hage
  Terrasse: Åpen terrasse

Tilgjengelighet

Barnevennlig
Eldrevennlig
Ungdomsgrupper ikke tillatt
  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Utsikt

Skog

Sport

Fotturer
Sykling
Fjellsykling
  Distance to hicking: 25 Meter

Attraksjoner

Dyrehage
Fornøyelsespark
  Distance to zoo: 4 km
  Distance to amusement park: 4 km

Lignende ferieboligene

mh139872
mh139343
mh138125
mh144517
mh146527
mh147008