Nydelig sommerhus på stranden ved Tørresø

3.2
(5 reviews)
  • Feriebolig
  • 6 Sengeplasser
  • 2 Soverom
  • 1 Baderom

Velkommen til dette sjarmerende feriehuset som strekker seg ut mot stranden ved Tørresø på pittoreske Fyn.

Denne hytta på 99 kvadratmeter utstråler en følelse av romslighet og omsorg. Med to innbydende soverom, hver utstyrt med en dobbeltseng, samt en komfortabel sovesofa i stuen, kan huset romme opptil seks personer.

Alle nødvendigheter for en uforglemmelig ferie er gitt. Se frem til å lage smakfulle måltider på det praktiske kjøkkenet og nyt avslappende stunder i den koselige stuen, hvor du kan fordype deg i TV-programmer eller la deg oppsluke av den beroligende varmen fra vedovnen.

Beliggenheten er intet mindre enn fortryllende, ved enden av en stille vei, hvor det omkringliggende grønne landskapet og jordene skaper en atmosfære av uanstrengt fred og ro. Denne atmosfæren er spesielt verdsatt om sommeren, når den velstelte hagen inviterer til friluftsliv og familiemoro. De milde sommerkveldene kan nytes med grilling og god prat, mens stjernene begynner å dukke opp på himmelen.

Det er i sommermånedene at denne fantastiske ferieregionen viser seg fra sin mest fortryllende side. På forsommeren begynner vanntemperaturen å stige, og snart vil du finne deg selv mer enn villig til å stupe ned i det krystallklare badevannet. Den gradvise skråningen på stranden gjør badeopplevelsen spesielt barnevennlig, og med kilometervis med hvit sand er det alltid et bortgjemt hjørne å erobre, selv når området er populært. Se frem til eventyrlige dager på stranden, spennende utflukter og øyeblikk med moro og avslapning, alt innen rekkevidde fra dette innbydende feriehuset ved Tørresø.

Fasiliteter - innendørs

6 Sengeplasser
2 Soverom
2 Dobbeltsenger
1 Baderom
1 Køyesenger
1 Sovesofaer
99 Størrelse m2
Møblert
TV
Internett
Vaskemaskin
Dusj
Tørketrommel
Peisovn
Støvsuger
Stereoanlegg
Flatskjerm-tv
Trådløs
  Type: Feriebolig

Fasiliteter - kjøkken

Utstyrt kjøkken
Oppvaskmaskin
Kaffetrakter
Mikrobølgeovn
Vannkoker
Fryser
Kjøleskap
Ovn
Blender
Avtrekksvifte

Fasiliteter - utendørs

Grill
Terrasse
Terrassemøbler
Hagemøbler
Parkering
  Terrasse: Åpen terrasse

Tilgjengelighet

Barnevennlig
Eldrevennlig
Ungdomsgrupper ikke tillatt
  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Strand

Sandstrand
  Vanntype: Sjø

Lignende ferieboligene

mh144417
mh14415
mh143651
mh14592
mh15448
mh16496