Avslappende ferie i rolige omgivelser

  • Villa
  • 6 Sengeplasser
  • 4 Soverom
  • 2 Baderom

Velkommen til dette nye og moderne sommerhuset midt i Gærum ikke langt fra Frederikshavn. Denne sjarmerende hytta er det perfekte tilfluktsstedet for en avslappende ferie i rolige omgivelser. Med sitt koselige interiør og moderne fasiliteter vil dette feriehuset gi deg et hyggelig og uforglemmelig opphold. Huset egner seg også for rullestolbrukere.

Sommerhuset tilbyr 4 velutstyrte rom med plass til opptil 6 personer. Rommene er komfortabelt innredet med gode senger og byr på god plass for avslapning og privatliv. Det er også 2 moderne bad som sikrer komfort og bekvemmelighet for alle gjester.

Området er en unik blanding av natur og kultur. Du kan utforske de omkringliggende skogene, som inviterer deg til fotturer, sykling og piknik i det grønne.

En kort kjøretur unna ligger strand- og havneområdet, og her kan du nyte solen og det friske sjøvannet. Du kan ta lange turer langs kysten, bygge sandslott eller bare slappe av med en god bok. Shoppingmuligheter er innen gangavstand, slik at du enkelt kan få forsyninger til oppholdet.

Hytta er godt utstyrt med moderne fasiliteter for å gjøre oppholdet ditt komfortabelt. Du vil finne et fullt utstyrt kjøkken hvor du kan tilberede deilige måltider. Den koselige stuen er det ideelle stedet å slappe av og tilbringe tid med familie og venner. Utendørs er det en nydelig hage med hagemøbler og grill, som gir mulighet for uteaktiviteter og koselige middager under åpen himmel.

Dette feriehuset er det perfekte valget for en avslappende ferie i naturskjønne omgivelser. Enten du er interessert i naturturer, kulturopplevelser eller strandliv, vil dette feriehuset dekke dine behov og skape uforglemmelige minner for deg og familien.

Fasiliteter - innendørs

6 Sengeplasser
4 Soverom
2 Baderom
144 Størrelse m2
Vaskemaskin
Tørketrommel
Trådløs
  Type: Villa

Fasiliteter - kjøkken

Oppvaskmaskin
Kjøleskap
Ovn

Tilgjengelighet

  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Ja

Lignende ferieboligene

mh117137
mh114016
mh108547
mh146978
mh37031
mh37032