Nydelig strandhus innpakket i grønne omgivelser

  • Feriebolig
  • 6 Sengeplasser
  • 3 Soverom
  • 1 Baderom

Velkommen til sommerhuset i maleriske Ebeltoft, en perle som ble renovert i 2021. Moderne komfort møter klassisk dansk design i dette drømmestedet for ferie.

I første etasje finner du et romslig kjøkken, bad/toalett, en koselig TV-stue og et av husets tre soverom. Perfekt for de som ønsker litt ekstra privatliv.

Gå opp trappen til andre etasje, der du finner en større stue og to ekstra soverom. Dette er et ideelt sted for å lese, spille spill eller bare slappe av.

Utenfor venter en stor, privat hage, omgitt av trær og busker. En del av hagen er bevart som naturområde, noe som gir en autentisk følelse av å være i ett med naturen.

Huset har tre terrasser i ulike retninger, slik at du alltid kan finne en plass i solen eller skyggen. Det er enkelt å tilbringe hele dagen ute.

Stranden er bare 200 meter unna, lett tilgjengelig via en gangsti. Tenk deg morgensvømming eller romantiske solnedganger bare et steinkast unna.

Området rundt Ebeltoft er en oase av naturskjønnhet og lokale attraksjoner. Frisk luft, vakre skoger og tilgang til både hav og kultur gjør dette til et unikt sted.

Teknologisk sett er huset også oppdatert, med fibernett, Chromecast og Sonos. Dette er ikke bare et fristed fra hverdagen, men også et hjem borte fra hjemmet.

Perfekt for familier eller venner som søker ro, plass og moderne bekvemmeligheter. Dette sommerhuset er mer enn bare et sted å bo; det er en opplevelse i seg selv.

Fasiliteter - innendørs

6 Sengeplasser
3 Soverom
2 Enkeltsenger
2 Dobbeltsenger
1 Baderom
1 Køyesenger
1 Sovesofaer
104 Størrelse m2
Klimaanlegg
TV
Internett
Vaskemaskin
Tørketrommel
Trådløs
  Type: Feriebolig
  Gulvvarme: Bad

Fasiliteter - kjøkken

Oppvaskmaskin
Kjøleskap
Ovn

Fasiliteter - utendørs

Uteplass
Grill
Terrasse
Privat hage
Hagemøbler
Solsenger
Privat parkering

Tilgjengelighet

Ungdomsgrupper ikke tillatt
  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Utsikt

Sjø
Landskap

Strand

  Vanntype: Sjø

Attraksjoner

  Distance to water park: 31 km
  Distance to zoo: 14 km
  Distance to amusement park: 31 km

Lignende ferieboligene

mh146215
mh14577
mh14556
mh148599
mh148638
mh148752