Leilighet mh32975

  • Leilighet
  • 6 Sengeplasser
  • 2 Soverom
  • 1 Baderom

Marielyst Feriesenter - feriehus ved sandstranden i Danmark! Direkte til 20km sandstrand og Østersjøen så langt øyet rekker. Her finner du rikelige mengder av natur, strand, vann og dyreliv.

Om Marielyst Feriesenter Ved Marielyst Feriecenter har du 20 km sandstrand å boltre deg i. I enden av stranden strekker Østersjøen seg langt ut i det blå. Midt mellom trærme ligger feriehusene i det naturskjønne området som vi kaller ”Den Duftende Plantasje”. Ta inn duftene og se om du kan kjenne forskjell på de mange ulike tresortene og selvfølgelig også det salte havet.

Hvis dere har små dyrepassere i familien kan de bli travelt opptatt om morgenen. Da kan de gjerne gi de nysgjerrige fasanene et stykke brød, der de året rundt sprader omkring i sin flotte fjærprakt. Dere kan også oppleve de mange ”påske-harene” som løper rundt i plantasjen så her er det flere grunner til å dra på et besøk til feriesenteret. Overnatting Feriehusene i Marielyst Feriecenter ligger rett ved en fantastisk sandstrand. Husene, som er bygget av tre og ligger midt i en plantasje, er utformet med respekt for naturen som omkranser stedet. Feriebyen Marielyst ligger ikke langt unna.
Husene er tegnet av Stephan Kappel.

Fasiliteter - innendørs

6 Sengeplasser
2 Soverom
1 Baderom
DVD
Radio
TV
Internett
Satelitt- / kabel-tv
Dusj
Peisovn
Trådløs
  Type: Leilighet

1 Oppholdsstue: Vedovn, radio, DVD, gratis trådløst internett, TV, kabel-TV
2 Soverom: (2S+2K)+(2S)
Kjøkkenavd.: El-komf., kjøl/frys, mikro, kaffetrakter, oppvaskmask.
Bad/WC: WC, håndvask, dusj
Og: Terrasse, el-varme, komfortabel møblering, hytteområde

Fasiliteter - kjøkken

Oppvaskmaskin
Kaffetrakter
Mikrobølgeovn
Fryser
Kjøleskap
Komfyr

Tilgjengelighet

  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Lignende ferieboligene

mh17021
mh16956
mh16555
mh37163
mh43347
mh44096