Leilighet mh36521

  • Leilighet
  • 8 Sengeplasser
  • 3 Soverom
  • 2 Baderom

Leiligheten er egentlig 2 leiligheter med felles inngang. En leilighetsdel med 2 soverom (65m2)og en studioleilighet (28m2) med soveplass og oppholdsrom med kjøkkenkrok. Begge har egne baderom. Leiligheten er derfor ypperlig dersom dere er flere par som ikke ønsker å bo alt for tett sammen, eller dere reiser med eldre ungdommer som også ønsker litt privatliv. Det blir som separate hotellrom med felles romslig terrasse (sengeplass til 8 personer - 6 sengeplasser + 2 sovesofaer). Lukket privat parkeringsplass medfølger. Leiligheten ligger i 3.etasje (heis). Kjæledyr og røyking innendørs er ikke tillatt.

Leiligheten ligger like ved den flotte sandstranden (Plage Centre Ville) i sentrum av Sainte-Maxime. Plasseringen er perfekt om du ønsker å nyte strandliv på flott sandstrand og samtidig ha tilgang til
alt av restauranter, folkeliv, aktiviteter, m.v., i sentrum av Sainte-Maxime.

Sainte-Maxime er en aktiv, livlig by hele året som har mye å tilby både barn, ungdommer og voksne i alle aldre. Det tilbys et utall aktiviteter, sykling, golf, tennis, shopping, vannsport i alle varianter, konserter, vingårder, m.m. Byen har en mengde kafeer, barer, restauranter, fra enklere til Michelin standard, og det er veldig mye som skjer særlig på sommerstid. Utelivet er roligere enn i søsterbyen Saint Tropez på andre siden av bukten, men om du ønsker å være med på utelivet i Saint Tropez er det bare en kort 15 min båttur over bukten. Sommerstid går skyttelbåten hele døgnet.

Sainte-Maxime er sentralt plassert for å oppleve det beste av hva den franske riviera har å tilby. Du kan dra til Cannes, Nice, Monaco, over til Italia en tur, eller opp i alpene. Du bør få med deg Porquerolles, en øygruppe hvor du kan leie sykkel og finne en rolig lagune for bading og avslapping (anbefales!), dra på utforskning og aktivitetsutflukt til Gorge du Verdon (Frankrikes svar på Grand Canyon), eller ta en båttur på kanalene i Port Grimaud (et fransk "mini" Venezia). Er du glad i strandliv må du også få med deg den berømte Pampelonne stranden utenfor Saint Tropez.

Fasiliteter - innendørs

8 Sengeplasser
3 Soverom
0 Ekstra sengeplasser
4 Enkeltsenger
1 Dobbeltsenger
2 Baderom
2 Etasje
5 Rom
2 Sovesofaer
Klimaanlegg
DVD
Møblert
Heis
TV
Internett
Vaskemaskin
Varme
Dusj
Badekar
Hårføner
Strykejern
Strykebrett
Tørketrommel
Dørtelefon
Takvifte
Franske kanaler
Tørkeskap
Støvsuger
Flatskjerm-tv
Trådløs
  Type: Leilighet
  Isolasjon: Full

Fasiliteter - kjøkken

Utstyrt kjøkken
Oppvaskmaskin
Kaffetrakter
Mikrobølgeovn
Vannkoker
Fryser
Kjøleskap
Ovn
Blender
Kjøkkenkrok
  Vann: Varmt og kaldt

Fasiliteter - utendørs

Balkong
Garasje
Terrassemøbler
Privat parkering
Veranda
Parkering

Tilgjengelighet

  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Utsikt

Sjø

Strand

Sandstrand
Strandrestaurant
Strandbarer
Solsengutleie
Utleie av jetski
Båtleie
  Vanntype: Sjø

Lignende ferieboligene

mh34286
mh34285
mh33328
mh45357
mh45465
mh45580