Feriebolig mh37195

  • Feriebolig
  • 5 Sengeplasser
  • 3 Soverom
  • 2 Baderom

Dette feriehuset ligger ved havet på Rong i Øygarden kommune vest for Bergen. Her kommer du rett ut til fiskenes rike.

Huset ligger i ly i en liten dal bare 350 meter fra havnen, der båten ligger.

Huset er ble bygd i 2015, og på to av rommene kan enkeltsengene gjøres om til dobbeltsenger. Huset er innredet moderne og bekvemt. Strøm inklusiv i leieprisen. Lintøy til leie NOK 150, og i tillegg mulig leie en stor og en liten håndduk for NOK 50,-. Her er en stor terrasse med gassgrill og hagemøbler, og trampoline og husker for barna.

Her kan du velge mellom allsidig fiske og fangst ute på havet i vikene eller fra svaberg, og her fins et utall av fiskearter, og så mye fisk du bare orker å fange. Du kan også velge å rett og slett bare slappe av og finne roen ved å nyte denne spesielle kystnaturen blant havørn, måker og skarv. Du kan gå turer i skjærgarden, eller finne din egen ubebodde øy med strand, svaberg og god plass til grillen.

Bare 200 meter fra huset finner du et idyllisk vann med sandstrand, som det er fint å bade i dersom temperaturen tillater det. I det samme vannet er det fiskemuligheter av ørret. Øygarden kommune er rik på fisketradisjoner, og fisken har alltid vært den tradisjonelle leveveien. Har du lyst til å bli kjent med sammenhengen mellom natur-, kultur- og miljøforhold, og samfunnsutvikling i fortid og nåtid for dette området, så ta turen til Kystmuseet i Øygarden, ved Ovågen.

I dag er det gode kommunikasjoner med broer og moderne veier til Øygarden. Man bruker ca 45 minutter til Bergen by med sine attraksjoner og opplevelser. Bergen er også et godt utgangspunkt for dagsturer til fjordene med sine majestetiske fjell og fjordlandskap. Den dramatiske og varierte turen gjennom vestlandslandskapet, der du får med deg den vakre og trange Nærøyfjorden, og Flåmsbanen som går gjennom tunneler og trange gjel mellom Myrdal og Flåm.

Til leie:

1x Finnmaster 17 fot 25 HK Yamaha 4-taktsmotor, Garmin 5" kartplotter/gps/ekkolodd.

Overbygd fileterningsplass for fisk, med lys og vann ved feriehuset. Egen sjøbod ved båthavnen for avsetning av fiskeutstyr m.m.

Fasiliteter - innendørs

5 Sengeplasser
3 Soverom
2 Baderom
TV
Internett
Satelitt- / kabel-tv
Vaskemaskin
Tørketrommel
Tyske kanaler
Trådløs
  Type: Feriebolig

1 Oppholdsstue: 44 m2, gratis trådløst internett, TV, parabol
1 Spisestue:
3 Soverom: (2S)+(2S)+(1S)
Kjøkkenavd.: el-komf., kjøleskap, mikro, fryser 250 l eller større, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, gulvvarme
Bad/WC: dusjkabinett, gulvvarme
Og: el-varme, luft-luft varmepumpe, utegrill, naturtomt 4100 m2, blandet møblering, naturskjønne omg., røykfritt hus
Kan leies: Båt 17 Fot m/motor 25 HK NOK 3000 (Dep. NOK 2000), Ekkolodd/Fishfinder 1stk
Depositum: NOK 1500

Fasiliteter - kjøkken

Oppvaskmaskin
Mikrobølgeovn
Kjøleskap
Komfyr
Avtrekksvifte

Fasiliteter - utendørs

Grill
Hagemøbler

Tilgjengelighet

  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Sport

Fiske
  Distance to fishing: 350 Meter

Lignende ferieboligene

nsn20103
nsn20166
nsn20341