Feriebolig mh38010

  • Feriebolig
  • 5 Sengeplasser
  • 2 Soverom
  • 1 Baderom

Denne nye rorbua ligger idyllisk til på en brygge i Vatlandsvåg, i et maritimt miljø med panoramautsikt mot fjorden. Her er det godt tilrettelagt for fjordfiske.

Rorbuen er praktisk innredet. På to av soverommene er det to enkle senger som kan settes sammen til en dobbeltseng. Det er bålpanne (kjøp av ved tilknyttet denne), vannkoker og brødrister i huset. I en bod ved siden av finner du fryseboks, livvester, fangstutstyr etc.

Utenfor har du et avskjermet område med hagemøbler, der du kan nyte roen fra fjorden, med småbåter som passerer og måker som venter på fiskeavfall. Det er lekeplass bak anlegget og badetrapp på flytebryggen, ca. 10 m fra huset. Det er også trampoline ved huset. Sjøområdet utenfor er skjermet fra Sandsfjorden og egner seg for alle typer vannaktiviteter som: bading, vannski, seilbrett, padling, dykking etc. Det er godt med fisk, krabbe og blåskjell i fjorden. Normalt gode fiskeplasser for stang, pilk og harpe er avmerket på kart i hytten. Her er populært med isfiske om vinteren. Det er også godt ferskvannsfiske i fjella. Suldalslågen er en populær lakseelv. Brunørretfiske starter 1. mai og laksefiske 20. juni.

Det er flere turløyper i området. En tur til Grytenuten (862 moh) med den karakteristiske varden, er et ”must” på en flott solskinnsdag, der du vil få en spektakulær utsikt til Stavanger, Utsira,- ytterst i havet, Ryfylkebassenget og helt inn til Folgefonna ved Hardangerfjorden for å nevne noen steder. I Sand kan du oppleve et Laksestudio i Sandsfossen. Gjennom to glassvinduer kan du se laks og sjøørret på veg opp fossen for å gyte. Etter mørkets frembrudd kan du i Sand også oppleve usynlig kunst, som kan sees bare med blacklight-lommelykt. Vatlandsvåg er et utmerket utgangspunkt for dagsturer til Lysefjorden med Preikestolen og Kjerag (fottur), Hardangerfjorden og Folgefonna (brevandring), kystbyene Stavanger og Haugesund med alle attraksjonene og aktivitetene som disse destinasjonene har å by på.

Når man er i dette huset, kan man bestille benyttelse av sauna (5-6 pers.) til en pris på NOK 50,- og massajebad/jacuzzi (plass til 7 pers.) til en pris på 300,- NOK for første time, deretter 100,- NOK per time. Sauna og boblebad deles med de andre husene i anlegget.

Båt kan leies:

  • 1x 15 Fot m/motor 20 HK
  • 1x 15 Fot m/motor 15 HK
  • 1x 15 Fot m/motor 25 HK
  • 1x 20 Fot m/motor 10 HK med diesel motor

Fasiliteter - innendørs

5 Sengeplasser
2 Soverom
1 Baderom
Radio
TV
CD
Internett
Satelitt- / kabel-tv
Vaskemaskin
Høy barnestol
Barneseng
Tørketrommel
Tyske kanaler
Tørkeskap
Trådløs
  Type: Feriebolig

1 Oppholdsstue: 25 m2, radio, CD, gratis trådløst internett, Internett+ (min. 50 Mbit download), TV, parabol
2 Soverom: (2S)+(2S), barneseng
1 Hems: (1S)
Kjøkkenavd.: høy stol, el-komf., kjøleskap, fryser 200 - 249 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, tørkeskap, kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Aktiviteter: fotballmål
Og: terrasse, el-varme, utegrill, strandtomt 100 m2, blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus, Max. 18 kg fisk/pers., Rorbu
Kan leies: Båt 15 Fot m/motor 20 HK NOK 2000, Båt 15 Fot m/motor 15 HK NOK 1800, Båt 15 Fot m/motor 25 HK NOK 2200, Båt 20 Fot m/motor 10 HK NOK 2300
Depositum: NOK 800

Fasiliteter - kjøkken

Oppvaskmaskin
Mikrobølgeovn
Fryser
Kjøleskap
Komfyr
Avtrekksvifte

Fasiliteter - utendørs

Grill
Hagemøbler

Tilgjengelighet

  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Ja

Utsikt

Sjø

Snø og ski

  Skiing: 45000 Meter
  Cross country skiing: 45000 Meter

Sport

Fiske
Fotball
  Distance to fishing: 35000 Meter

Lignende ferieboligene

mh47002
nsn16050