Feriebolig mh43031

  • Feriebolig
  • 5 Sengeplasser
  • 3 Soverom
  • 1 Baderom

Velkommen til et feriehus med badestamp og høy standard, 3 terrasser og panoramautsikt, beliggende ved innløpet til Økstrafjorden i Ryfylke.

Huset som ligger bare 70 meter i luftlinje fra sjøen i naturskjønne omgivelser, ble bygget i 1973, påbygd i 2005 og totalrenovert de siste årene. Feriehuset ligger usjenert til på en 4 mål stor tomt med 3 terrasser.

Feriehuset inneholder to stuer, to doble og ett enkelt soverom på grunnplan, og hems der det er oppredning til 2. Det er et nyoppusset, velutstyrt bad med dusjkabinett, samt utvendig bod. Huset er meget smakfullt innredet med møbler og utstyr av høy standard og moderne og klassisk design. Her kan man nyte den fantastiske utsikten over fjorden og havnen i rolige omgivelser. På en av terrassene er det vedfyrt badestamp, der man kan ta et varmt bad etter fisketuren. Her er det også gassgrill.

På kjølige dager eller når en kommer tilbake fra dagens fisketur, skaper den murte peisen en ekstra hyggelig atmosfære. Det er TV, DVD, stereoanlegg og et variert utvalg av TV-kanaler. Leie av internett koster NOK 200 pr. uke og bestilles i forkant av ankomst.

Innenfor en avstand på 11 kilometer kan man vandre i nostagiske omgivelser i Jelsa sentrum. Her er det også butikk for dagligvarer.

Ved bryggen hos Foreneset Marina, få minutters gangtid unna, ligger båter med motor til leie, og det er flere størrelser tilgjengelige. En båttur gir tilgang til noen av de vakreste fjordlandskaper, med rike naturopplevelser og spennende fiskemuligheter. Her er flytevester av forskjellige størrelser og flere sløye- filiteringsbenker.

Husets eier har også en seiljolle til leie for NOK 2000 pr uke og depositum på NOK 1000. Husk at alle ekstraytelser samt depositum skal betales i NOK og på stedet.

Reisetiden til Preikestolen er ca. 2 timer mens reisetiden til Trolltunga er ca. 3 timer.

Velkommen til en fantastisk ferie!

Fasiliteter - innendørs

5 Sengeplasser
3 Soverom
1 Baderom
DVD
Radio
TV
CD
Internett
Satelitt- / kabel-tv
Vaskemaskin
Peis
Boblebad
Høy barnestol
Barneseng
Stereoanlegg
Trådløs
  Type: Feriebolig

1 Oppholdsstue: 31 m2, peis, radio, stereoanlegg m/CD, DVD, gratis trådløst internett, TV, kabel-TV
1 Spisestue: 26 m2
3 Soverom: (1DS)+(1DS)+(1S), barneseng 150cm
1 Hems: (2O)
Kjøkkenavd.: Høy stol, el-komf., kjøleskap, fryser 1 - 59 l, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Og: Terrasse, terrasse, overd. terrasse, el-varme, ferge/båt nødvendig, utegrill, kupert tomt 4000 m2, blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus
Depositum: NOK 2000

Fasiliteter - kjøkken

Oppvaskmaskin
Fryser
Kjøleskap
Komfyr
Avtrekksvifte

Fasiliteter - utendørs

Grill
Hagemøbler

Tilgjengelighet

  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Utsikt

Sjø

Lignende ferieboligene

mh12268
mh12267
mh12249
mh46624
mh76667
nsn16011