Feriebolig mh49054

  • Feriebolig
  • 6 Sengeplasser
  • 4 Soverom
  • 1 Baderom

Praktfullt feriested i storslått kystlandskap ved havet. Panoramautsikt mot storhavet, midnattssola på sommeren og nordlys på vinteren.

Hytta er komfortabel og smakfullt innredet og glir flott inn i landskapet med natursteinsvegger og gresslagt tak. De store vinduene i stua og kjøkken gir deg følelse av nærkontakt med naturen og gjør rommene lyse og trivelige. Fra stua kan du nyte panoramautsikten mot det vakre landskapet og det mektige Norskehavet utenfor til alle årstider.

3 soverom hvorav 2 har dobbelseng og ett har køyesenger. I stua kan du nyte varmen fra peisen også på kalde vinterdager. Internett med god kapasitet. TV kan sees ved streaming av tv-kanaler gjennom internett med bærbar PC som må medbringes. God plass for parkering.

Hytta ligger 300 m fra havet ved fiskeværet Hovden på Langøyas vestside. Med sin nærhet til fiskebankene ute i havet, har fisket gjennom generasjoner vært hovednæring. Landskapet er formet av storhavet gjennom årtusener og stedet er virkelig flott for deg som er glad i natur og fotturer. Her er idylliske sandstrender hvor du kan vandre og nyte den friske og ramsalte sjøluften fra havet. Og hvor barna kan leke og plukke steiner og skjell. På uværsdager er de mektige havbølgene som ruller inn mot stranden et imponerende skue. Fra terrassen på hytta er flott utsikt mot midnattssola. Vinterstid kan du på godværsdager oppleve nordlyset i all sin fargeprakt på himmelen. Også mørketiden i desember og januar er en spesiell opplevelse. Fra hytta kan du vandre rett ut i et herlig turterreng i fjellet. Men sin nærhet til havet er her lite snø på vinteren og området gir derfor rike turmuligheter til fots også på denne årstiden.

Havet er fiskerikt og fra moloen ved havna i fiskeværet kan du fiske med stang. Båt og motor kan leies i Bø. 5 km til det gamle fiskeværet Nykvåg hvor du på kan oppleve et fuglefjell på nært hold. Under hekketiden på våren er det et yrende liv av måsearten Krykkjer. Fint utgangspunkt for dagsturer med bil rundt om i Vesterålen, besøk det gamle fiskeværet Nyksund og Andenes hvor hvalsafari er en flott opplevelse.

Fasiliteter - innendørs

6 Sengeplasser
4 Soverom
1 Baderom
TV
Internett
Vaskemaskin
Peis
Høy barnestol
Barneseng
Tørketrommel
Trådløs
  Type: Feriebolig

1 Oppholdsstue: 30 m2, peis, gratis trådløst internett, TV
3 Soverom: (1DS)+(1DS)+(2K), barneseng
1 Anneks: (2S)
Kjøkkenavd.: Høy stol, el-komf., kjøleskap, fryser 1 - 59 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Og: Terrasse, el-varme, naturtomt 5500 m2, blandet møblering, utsikt over vann, røykfritt hus
Depositum: NOK 1500

Fasiliteter - kjøkken

Oppvaskmaskin
Mikrobølgeovn
Fryser
Kjøleskap
Komfyr
Avtrekksvifte

Fasiliteter - utendørs

Hagemøbler

Tilgjengelighet

  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Ja

Utsikt

Sjø

Priser per uke

14.12.2019 - 28.12.2019 NOK 6365
28.12.2019 - 04.01.2020 NOK 10985

Pris fra Kr. 6365 Kr. 10985

Lignende ferieboligene