Feriebolig mh63635

  • Feriebolig
  • 8 Sengeplasser
  • 3 Soverom
  • 2 Baderom

Denne fine ferieleiligheten ligger på golfbanen på Voss, med utsikt over flotte fjell og nærhet til Voss sentrum.

I den koselige stuen er det vedovn med glass for kveldskos etter en lang dag i frisk luft og fantastisk natur enten på golfbanen, fjelltur eller i alpintanlegget. TV i stuen med Riks-TV for norske og internasjonale TV-kanaler. Det ene soverommet har en familiekøyeseng som er 120cm nede og enkel overkøye. På terrassen er det utemøbler med plass til 4 personer. Det er parkering rett ved leiligheten både sommer og vintersesong. Leiligheten ligger 8 km fra Voss og 110 km til Bergen og 60 km til Sogn.

Vandresesongen starter i slutten av juni, og alternativene er nesten uendelige. Du kan utfordre deg selv på en krevende fottur til en fjelltopp med utsikt til fjordlandskapet, eller gå en lettere tur på fjellplatået Vikafjellet. Det kan anbefales en tur til Modalen og Eksingedalen på idylliske smale bygdeveier. Ta deg en sykkeltur rundt Vangsvatnet, eller til Tvindefossen der du sykler langs 4 idylliske vann langs landeveien. I løpet av sommersesongen er det mulig å prøve ut tandem paragliding eller tandem fallskjermhopp, så lenge været tillater det. Flyging i vindtunnelen et godt alternativ.

Det er 6 km til vintersportsstedet Voss med mange utfor- og langrennsløyper. Voss er vinterhovedstaden på Vestlandet, plassert midt i hjerte av Fjord Norge. Med to alpine skisenter og et langrennsanlegg, er dette den perfekte plassen for skikkelig vintermoro! Her kan en velge mellom til sammen 20 heiser, mer enn 40 preparerte nedfarter og 25 km med preparerte langrennsløyper mens en nyter utsikten over det nydelige fjordlandskapet. Det er egne bakker tilpasset barn. Mulighetene er mange, og det er merkede løyper tilpasset både korte turer og lange dagsturer.

Vi gjør oppmerksom på at leiligheten ligger i 2. etasje. Det er ikke heis.

Fasiliteter - innendørs

8 Sengeplasser
3 Soverom
2 Baderom
Radio
TV
CD
Vaskemaskin
Barneseng
Peisovn
  Type: Feriebolig

1 Oppholdsstue: 34 m2, vedovn, radio, radio, CD, TV, RiksTV
3 Soverom: (1DS)+(1DS+1K)+(1DS+1K), barneseng
Kjøkken: El-komf., kjøleskap m/fryseboks, fryser 60 - 99 l, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
2xBad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Og: Terrasse, el-varme, hage 1000 m2, blandet møblering, hytteområde, røykfritt hus, leilighet
Depositum: NOK 1500

Fasiliteter - kjøkken

Oppvaskmaskin
Fryser
Kjøleskap
Komfyr
Avtrekksvifte

Tilgjengelighet

  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Snø og ski

  Skiing: 6600 Meter
  Cross country skiing: 10000 Meter

Lignende ferieboligene