Leilighet mh6399

  • Leilighet
  • 2 Sengeplasser
  • 0 Soverom
  • 1 Baderom

Vigsø Feriesenter - et hav av aktiviteter i enestående omgivelser

Bo i naturskjønne omgivelser med adgang til mange aktiviteter: Blant annet badeland, minigolf og tennis.

Om Vigsø Feriesenter

Vigsø Feriesenter ligger i naturskjønne omgivelser i Thy i Nordvest Jylland nær Hanstholm og Limfjorden. Alle våre ferieboliger ligger rett ved de fantastiske og barnevennlige strendene i Vigsø Bukten. Her kan dere oppleve det fascinerende Vesterhavet, både fra sin barske side med høye bølger og kraftig vind, og fra sin mere rolige side på en deilig og varm sommerdag. I Vigsø Feriesenter har dere gratis adgang til badelandet vårt, hvor vannet alltid er 28 grader og luften min. 30 grader. Ta derfor en tur ned den 50 meter lange vannsklien, slapp av i boblebadet og i varmtvannsbassenget eller få en ordentlig dusj under badelandets fossefall.

Vigsø Feriesenter har i alt 175 ferieboliger med plass til fra 2 personer og helt op til 12 personer. Senteret er bygget opp som 3 byer, A-, B- og C-byen. De tre hustypene har forskjellig innredning. I flere huse er husdyr ikke tillatt, da husene er allergivennlige. De fleste huse er privateide og har derfor mer privat særpreg.

I tillegg til vårt innendørs badeland kan vi tilby mange aktiviteter for hele familien. Vi har blant annet dropskoking og dragebygging. Vi kan også tilby aktiviteter som sykkelutleie, minigolf, motocross og tennis.

Fasiliteter - innendørs

2 Sengeplasser
0 Soverom
1 Baderom
TV
Internett
Satelitt- / kabel-tv
Innendørs basseng
  Type: Leilighet

1 Oppholdsstue: (1DS), TV, kabel-TV
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett

Tilgjengelighet

  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Attraksjoner

Vannpark

Lignende ferieboligene

mh6359
mh53506
mh53504
mh7046
mh73037
mh83124