Feriebolig mh6507

  • Feriebolig
  • 4 Sengeplasser
  • 2 Soverom
  • 1 Baderom

Dette var i eldre tider "krambu", nå en ferieleilighet innredet med blant annet stue med kjøkkenkrok og stor terrasse med utsikt til fjorden. Sandstrand ved sjøen.

Underetasje av husnummer 22404 som kan leies sammen av en større gruppe, det er plass til inntil 15 personer i de to enhetene sammen.

Dette er en lys leilighet som i front ligger over bakken, med en flott utsikt over fjorden, og det er terrasse rett utenfor døren. Man kan feriere avskjermet fra hovedhus, hus nr. 22404.

I mai er fruktblomstringen et vakkert syn. Årdalsfjorden er kjent for sitt gode fiske både av laks og annen sjøfisk. I nærheten av feriehuset er det også mange store fiskevann der det er rikelig med ørret. Fra Nessa er veien kort til kjente turmål som Prekestolen, Lysefjorden, Jøsenfjorden, samtidig som du kan trekke deg tilbake fra turiststrømmen i huset ved fjorden. Området er fint for koselige sykkelturer i idyllisk Ryfylkenatur. I september er det muligheter for gratis å kunne smake på noe av den deilige frukten i frukthagen. Det er privat sandstrand som deles med Hus nummer 22404. God parkeringsplass til flere biler.

Stødig og sjøsikker båt til leie, Pioneer 15 fot, til leie. Båten må bestilles i god tid før ankomst. To nye havkajakker til leie for NOK 200/dag. Kan også leies på ukesbasis. Egen båt kan ikke medbringes. Leie av båt ikke mulig i tidsperioden 20. oktober til 15. mars pga. værforhold. Ved bookinger i tidsperioden omkring 20.oktober og 15. mars kan man sende forespørsel om det unntaksvis er mulig å leie båt dersom værfoholdene skulle tillate det. Gode fiskemuligheter med fiskestang rett fra bryggen hele vinteren.

.

Fasiliteter - innendørs

4 Sengeplasser
2 Soverom
1 Baderom
TV
Internett
Satelitt- / kabel-tv
Vaskemaskin
Dusj
Tyske kanaler
Peisovn
Trådløs
  Type: Feriebolig

1 Oppholdsstue: 20 m2, vedovn, gratis trådløst internett, TV, parabol
2 Soverom: (1DS)+(1DS)
Kjøkkenavd.: el-komf., kjøleskap, fryser 100 - 139 l, kjøkkenvifte, kaffetrakter, vaffeljern
Bad/WC: WC, håndvask, dusj, gulvvarme
1 Vaskerom: vaskemask.
Og: el-varme, ferge/båt nødvendig, utegrill, hage 200 m2, blandet møblering, utsikt over vann, røykfritt hus, leilighet
Kan leies: Båt 15 Fot m/motor 10 HK NOK 2000, Kajakk NOK 600, Kajakk NOK 600
Depositum: NOK 1000

Fasiliteter - kjøkken

Fryser
Kjøleskap
Komfyr
Avtrekksvifte

Fasiliteter - utendørs

Grill
Hagemøbler

Tilgjengelighet

  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Utsikt

Sjø

Sport

Fiske
  Distance to fishing: 20 Meter

Lignende ferieboligene

mh11636