Leilighet mh6617

5
(1 reviews)
  • Leilighet
  • 4 Sengeplasser
  • 1 Soverom
  • 1 Baderom

Fantastiske Fanø - med 12 kilometer strand!

Fanøferie er en opplevelse helt for seg selv. Bare Hotel Vesterhavets beliggenhet på den berømte, brede stranden er hele ferien verdt.

Om Fanø Feriesenter

Et opphold på Feriecenter Vesterhavet, Fanø er en opplevelse helt for seg selv. Bare den fantastiske beliggenheten på den berømte, brede stranden er hele ferien verdt. Intet annet hotell på Fanø kan som Feriecenter Vesterhavet tilby en så enestående utsikt over Vesterhavet.

Alle leilighetene har balkong eller terrasse og de fleste en praktfull havutsikt. Feriesenteret tilbyr en lang rekke fasiliteter - inne som ute. Stranden strekker seg over 12 km sydpå og inviterer til moro og lek, både i det friske hav og i vannkanten. Her har du nemlig muligheten til å finne en gylden ravklump. Vil dere nyte badelivet på hotellet, er det både utendørs og innendørs swimmingpool å boltre seg i. Uteplass er det også nok av. I kort avstand finner man vei til øyas skoglekeplass. Ikke bare er den unik på grunn av sin beliggenhet, her er også de forskjellige lekeredskapene utformet i tre av forskjellige kunstnere. En rolig dag ved den nyanlagte fiskesjø kan medføre spenndende aftensmåltider til hele familien.

Fanø tilbyr mange aktiviteter: minigolf, hesteridning, tennis og flere kulturelle attraksjoner. Det er også gode muligheter for å leie sykler.

Fasiliteter - innendørs

4 Sengeplasser
1 Soverom
1 Baderom
TV
Internett
Badstu
Innendørs basseng
Solarium
  Type: Leilighet

1 Oppholdsstue: (2O), TV
1 Soverom: (2S)
Kjøkkenavd.: El-kokepl., kjøleskap m/fryseboks, kaffetrakter, oppvaskmask.
Bad/WC: WC, dusjkabinett

Fasiliteter - kjøkken

Oppvaskmaskin
Kaffetrakter
Kjøleskap
Komfyr

Fasiliteter - utendørs

Hagemøbler

Tilgjengelighet

  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Ja

Lignende ferieboligene

mh6616
mh65253
mh65176
mh6620
mh6624
mh6765