Leilighet mh6689

  • Leilighet
  • 4 Sengeplasser
  • 1 Soverom
  • 1 Baderom

Feriesenter Hirtshals - masse av spennende opplevelser Direkte havutsikt fra pent innredete leiligheter med fri adgang til: spa-pool, badstue, biljard og badeland med tunnelrusjebane. PLUS-leilighet Dette er boliger ved Hirtshals, som har gjennomgått ulike typer renoveringer og fornyelser de siste årene.
Om Hirtshals Feriesenter Naturen ved Hirtshals kan ta pusten fra de fleste. Nyt den i fulle drag fra Feriesenter Fyrklit, som har sjøutsikt fra de fleste leilighetene. Her kan du gå deilige turer i det spennende klittelandskapet rett utenfor døren. Alle våre ferieleiligheter er deilige og hyggelig innredet og har fri adgang til alle fasiliteter.

Det store, lyse badelandet har en glassoverdekket solterrasse, badstue og et eget basseng for de minste. Badelandet har en 37 meter tunnelrusjebane. Hvem tar den første turen?

Videre har feriehotellet et helt hus for seg selv, til alle de mange innendørs aktiviteter, som f.eks. bordtennis, arkadespill og et kjempestort lekerom.

Det er dessuten mulig å få ladet elbil på én av feriesenterets 4 nye ladestasjoner for elbiler. Hvis man vil bruke ladestasjonene kjøpes strømmen online. Spør gjerne på feriesenteret.

Fasiliteter - innendørs

4 Sengeplasser
1 Soverom
1 Baderom
TV
Internett
Badstu
Trådløs
  Type: Leilighet

1 Oppholdsstue: (2O), Internett+ (min. 50 Mbit download), TV
1 Soverom: (2S)
Kjøkkenavd.: El-komf., kjøleskap m/fryseboks, miniovn, kjøkkenvifte, kaffetrakter, oppvaskmask.
Bad/WC: WC, dusjkabinett
Og: Terrasse, sentralvarme, enkel møblering, utsikt over vann, leilighet

Fasiliteter - kjøkken

Oppvaskmaskin
Kaffetrakter
Kjøleskap
Komfyr
Miniovn
Avtrekksvifte

Tilgjengelighet

  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Ja

Utsikt

Sjø

Attraksjoner

Vannpark

Lignende ferieboligene

mh66435
mh6495
mh64741
mh70688
mh70689
mh70690