Feriebolig mh7353

  • Feriebolig
  • 5 Sengeplasser
  • 2 Soverom
  • 1 Baderom

Trivelig hytte i rolige og solrik omgivelser ved den fiskerike Rystraumen på Kvaløya, 30 km vest for Tromsø. Praktfull utsikt fra hytta og terrassen mot sjøen og det vakre landskapet. På høst og vinter kan nordlyset oppleves i alle fargenyanser på himmelen på dager og netter med godt vær. Hytta har 2 plan, hvor stuen ligger på nederste plan mens kjøkken er på et litt høyere plan. 2 soverom, det ene med en 1,20 m bred seng, det andre med en enkeltseng. Det er 70 m fra bilparkering sommer og vinter, med gangsti til hytta.

Meget godt sjøfiske i sundet nedenfor hytta og her kan du fiske med stang fra land.
Flotte turområder og stedet er et ideelt utgangspunkt for dagsturer med bil til Sommarøya på Kvaløyas vestside. Her kan du vandre i det vakre kystlandskapet med idylliske sandstrender, nyte den friske havluften og midnattsola. Herfra kan bilferge tas til øya Senja og innbyr til en flott rundtur ved å følge hovedveien E6 tilbake. Besøk gjerne dyreparken Polarzoo hvor dyr som rein, ulv, bjørn og mange flere kan oppleves på nært hold. Fra Senja kan ferge tas til Andøya, hvor hvalsafarie er en spennende opplevelse.
25 km til flyplass, 30 km til Tromsø by med mange forretninger og spisesteder. Byen har opp gjennom tidene vært utgangspunkt for mange polarekspedisjoner til ishavet og på byens museer kan man studere foto, historie og gjenstander fra denne tid.

Fasiliteter - innendørs

5 Sengeplasser
2 Soverom
1 Baderom
Radio
TV
Internett
Dusj
Tyske kanaler
Trådløs
  Type: Feriebolig

1 Oppholdsstue: 18 m2, (1DO), radio, gratis trådløst internett, Internett+ (min. 50 Mbit download), TV
2 Soverom: (1DS)+(1S)
Kjøkken: El-komf., kjøleskap, fryser 100 - 139 l, kjøkkenvifte, tilg. vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusj
Og: Terrasse, el-varme, utegrill, naturtomt 300 m2, hyggelig møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus, Parkering 70 m
Depositum: NOK 800

Fasiliteter - kjøkken

Fryser
Kjøleskap
Komfyr
Avtrekksvifte

Fasiliteter - utendørs

Grill
Hagemøbler

Tilgjengelighet

  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Utsikt

Sjø

Lignende ferieboligene

mh67724
mh67723
mh38016