Leilighet mh7370

  • Leilighet
  • 4 Sengeplasser
  • 1 Soverom
  • 1 Baderom

Deilig ferie for hele familien i Lemvig Feriesenter i Jylland

Barnevennlig feriesenter ved Limfjorden og Lemvigs havn med marina og strandpromenade. Stort svømmebasseng med barnebasseng, badstuer og spabad.

Om Lemvig Feriesenter

På Lemvig Feriecenter kan hele familien kose seg! Her bor dere i hyggelige ferieboliger med solterrasse eller overdekket balkong – mange av dem med deilig utsikt over Limfjorden. Hos oss er det gode muligheter for å dyppet tærne i Limfjorden. På den børnevennlige stranden kan dere bade, surfe og spille beachvolley, og hjemme på feriesenteret kan dere nyte det store, innendørs poolområdet med spa, sauna og tyrkisk dampbad.

Som gjest på området rund Lemvig er det nok å finne på! Besøk den hyggelige marinaen og strandpromenaden, eller ta turen til Danmarks største skogdistrikt, Klosterheden, hvor dere kan være heldige og se Danmarks eneste bevere. Gå på jakt etter kunsthåndverk, besøk spennende verksteder og lær om kysten på Kystcentret. Her er dere heller ikke unna det flotte Vesterhav, som ligger kun 15 km fra feriesentret.

Kjøp green-pass til 18 hulls-banen på Lemvig Golfklubb hos Lemvig for kun 200 DKK for en hel dag (normalpris 330 kr.) Green fee kan kjøpes i Lemvigs resepsjon eller bestilles på e-post eller telefon før ankomst.
Golfbanen ligger rett ved siden av feriesenteret og bølger seg gjennom et vakkert, kupert og åpent fjordlandskap.

Fasiliteter - innendørs

4 Sengeplasser
1 Soverom
1 Baderom
TV
Internett
Badstu
Innendørs basseng
Dusj
Peisovn
Solarium
  Type: Leilighet

1 Oppholdsstue: (1DO), vedovn, TV
1 Soverom: (1DS)
Kjøkkenavd.: El-komfyr, kjøleskap m/fryseboks, kaffetrakter
Bad/WC: WC, dusj

Fasiliteter - kjøkken

Kaffetrakter
Kjøleskap
Komfyr

Fasiliteter - utendørs

Hagemøbler

Tilgjengelighet

  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Lignende ferieboligene

mh71927
mh68363
mh66951
mh74585
mh80183
mh83818