Familieferie med havutsikt i Gedser Feriepark

3.3
(8 reviews)
  • Feriebolig
  • 6 Sengeplasser
  • 2 Soverom
  • 1 Baderom

Velkommen til dette sjarmerende sommerhuset som ligger i første rad i Gedser Feriepark. Med en unik utsikt over det skvulpende vannet, vil du bli møtt av pittoreske solnedganger som strekker seg utover horisonten.

Denne idylliske hytta tilbyr to koselige rom i første etasje som åpner for en atmosfære av avslapning og komfort. I stuen finner du også en komfortabel sovesofa som gir ekstra plass til venner eller familie. Det velutstyrte kjøkkenet og det moderne badet gir deg alt du trenger for et komfortabelt og hjemmekoselig opphold.

Gedser Feriepark tilbyr et vell av rekreasjonsmuligheter, fra spennende tennisspill til morsomme runder med minigolf, som vil utfordre både store og små. Barna vil elske den velutstyrte lekeplassen, hvor latteren og gleden fyller luften. Fellesrommet inviterer til hyggelige stunder og sosialt samvær med andre gjester.

Hvis eventyrlysten kribler, trenger du bare å kjøre noen minutter for å finne spennende aktiviteter som gokart, utvidede minigolfbaner, anlagte golfbaner og til og med underholdende fotballgolf. Gedser Feriepark ligger også heldigvis like ved den gamle havnen, hvor en sjarmerende liten restaurant lokker med lokale delikatesser og en utsøkt kulinarisk opplevelse.

Dette sommerhuset er mer enn bare et feriehus – det er inngangsporten til uforglemmelige opplevelser, vakker natur og en sårt tiltrengt flukt fra hverdagens kjas og mas.

Fasiliteter - innendørs

6 Sengeplasser
2 Soverom
2 Enkeltsenger
1 Dobbeltsenger
1 Baderom
1 Sovesofaer
41 Størrelse m2
Møblert
Radio
TV
Internett
Satelitt- / kabel-tv
Varme
Dusj
Støvsuger
Stereoanlegg
Flatskjerm-tv
Trådløs
  Type: Feriebolig
  Isolasjon: Full

Fasiliteter - kjøkken

Kjøleskap
Ovn

Tilgjengelighet

  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Ja

Lignende ferieboligene

mh7207
mh71246
mh70294
mh76568
mh76718
mh77442