Feriebolig mh77842

  • Feriebolig
  • 7 Sengeplasser
  • 4 Soverom
  • 1 Baderom

Feriehus ved sjøen på Dyrøya. Flott utsikt mot vakkert fjordlandskap. Rolig område, flott turterreng og gode fiskemuligheter.

Huset er i to etasjer med stue, kjøkken og bad i første etasje. På loft etasjen er det 4 soverom hvorav ett har dobbeltseng, to har 2 enkeltsenger som kan settes sammen til dobbeltseng og ett har en enkeltseng. Innredningen er i eldre stil. I stua er vedovn og tv med norske og internasjonale kanaler.

Huset ligger på Dyrøyas østside med panoramautsikt mot Dyrøysundet og fjellene på fastlandet innenfor. På terrassen er det utemøbler og hvor du kan sitte og nyte morgenkaffen under soloppgangen i øst. Vinterstid er nordlyset en flott opplevelse. 200 meter til sjøen som er fiskerik og hvor du kan fiske med stang. En god fiskeplass er fra broen over sundet til Dyrøya. I hagen er bålpanne hvor du kan steke fisken og andre måltider. Dyrøya har flott turterreng for hele familien. Langs sjøen er idylliske og langgrunne strender hvor barna kan leke og samle skjell. Utflukter med bil kan gjøres til øya Senja i nord, til byen Troms, Målselvfossen og dyrehagen Polar Zoo hvor bjørn, ulv og gaupe kan sees på nært hold. 5 km til kolonialbutikk og spisested. God parkeringsplass.

Fasiliteter - innendørs

7 Sengeplasser
4 Soverom
1 Baderom
Radio
TV
Satelitt- / kabel-tv
Vaskemaskin
Dusj
Badekar
Peisovn
  Type: Feriebolig

1 Oppholdsstue: 22 m2, vedovn, radio, TV, kabel-TV
4 Soverom: (1DS)+(2S)+(1S)+(2S)
Kjøkken: El-komf., ovn, kjøleskap, fryser 1 - 59 l, kjøkkenvifte, kaffetrakter, vaskemask.
Bad/WC: WC, håndvask, badekar, dusj
Og: Terrasse, el-varme, utegrill, hage 4000 m2, blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus

Fasiliteter - kjøkken

Kaffetrakter
Fryser
Kjøleskap
Komfyr
Ovn
Avtrekksvifte

Fasiliteter - utendørs

Grill
Hagemøbler

Tilgjengelighet

  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Ja

Utsikt

Sjø

Lignende ferieboligene