Feriebolig mh7803

  • Feriebolig
  • 4 Sengeplasser
  • 2 Soverom
  • 1 Baderom

En idyllisk, smal bygdevei langs den maleriske og fiskerike Årdalsfjorden fører deg til dette koselige feriehuset. Fantastisk beliggenhet med panoramautsikt over fjorden og øyene.

Hyggelig feriehus hvor du kan nyte utsikten fra terrassen. To soverom, stue, kjøkken og bad. Smart-TV, norske og tyske kanaler. En ekstra seng eller en barneseng kan settes inn. Vaskemaskin.

Dette er et attraktivt sted for de som vil kombinere turer og flotte naturopplevelser med byliv i Stavanger med shopping og museer. Den berømte lakseelven Årdalselven munner ut i fjorden og gir gode muligheter til å få laks på kroken. Dette er drømmeplassen for den som ønsker å feriere i fiskerike omgivelser eller oppleve Ryfylkets største attraksjoner. Preikestolen er en fjellhylle som stuper 604 loddrette meter ned i Lysefjorden og det er en helt spesiell opplevelse å stå der oppe og skue ut over fjorden og fjellene rundt. Rundtur med turistferja inn Lysefjorden og med bil fra Lysebotn og opp de 27 hårnålssvingene til toppen (932m), er en opplevelse som tar pusten fra selv de mest kresne.

Ønsker du å prøve fiskelykken, er det bare å kaste ut snøret. Her har du et godt utgangspunkt for fiske i sjøen, da der er rike fiskemuligheter hele året med fiskestang fra land. Det er flere offentlige bryggeanlegg dere kan fiske fra i nærheten, kun 2 km til det nærmeste. Området byr på en fantastisk natur for fotturer i fjellet. Her kan dere gå fine turer rett fra huset, eller kjøre litt i bil og finne turer av varierende lengde. Kart ligger klar i huset. Mølleparken på Tau er populær, her er det en nydelig park med åpen kafe, loppemarked og kunstutstilling hver søndag.

Det er mulig å plukke steinsopp og kantarell på seinsommeren. Ta med gode sko og nyt livet og naturen i Ryfylke - og slapp av med ei god bok og flott utsikt på terrassen om kvelden. Eier bor ved siden av hytta og disponerer garasjen knyttet til ferieboligen.

Fasiliteter - innendørs

4 Sengeplasser
2 Soverom
1 Baderom
Radio
TV
CD
Internett
Vaskemaskin
Dusj
Høy barnestol
Barneseng
  Type: Feriebolig

1 Oppholdsstue: 20 m2, radio, CD, TV, RiksTV
2 Soverom: (1DS)+(2S), barneseng
Kjøkken: Høy stol, El-komfyr, kjøleskap, fryser 200 - 249 l, kjøkkenvifte, kaffetrakter
Bad/WC: Vaskemask., WC, håndvask, dusj
Og: Overd. terrasse, el-varme, utegrill, tomt deles m/eier 100 m2, hyggelig møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus

Fasiliteter - kjøkken

Fryser
Kjøleskap
Komfyr
Avtrekksvifte

Fasiliteter - utendørs

Grill
Hagemøbler

Tilgjengelighet

  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Utsikt

Sjø

Lignende ferieboligene

mh77150
mh11440
mh11439
mh83016
nsn16153
nsn16296