Vakkert landsted nær skog og strand

3.9
(9 reviews)
  • Gårdshus
  • 12 Sengeplasser
  • 4 Soverom
  • 1 Baderom

Ved ankomst til Påøgården åpner det seg et pittoresk syn: en fortryllende panoramautsikt fra gårdsplassen, som strekker seg ut over de vernede engene i Skovsgaards område. Disse engene står tilsynelatende uendret siden begynnelsen av 1900-tallet, og fungerer i dag som beiteområder for Skovsgaard Gods' praktfulle dyr. Over himmelen svever gjessene i en majestetisk dans, og maler et skue i horisonten nesten hver dag. Påøgård er hjertelig engasjert i vårt ambisiøse Villbeiteprosjekt, hvor harmonien mellom det frittlevende dyrelivet og den vakre naturen troner.

Bare en kort spasertur på noen hundre meter fører deg til den bølgende kysten av stranden, hvor naturens skjønnhet overgår fantasien til selv de mest dyktige malere. Påøgårds beliggenhet omfavner deg midt i moder jords barm, mens Skovsgaard Godss praktfulle hovedbygninger troner noen kilometer unna, og naboens nysgjerrige øyne holdes skikkelig på avstand. Her på Påøgård blir ferien en uforstyrret symfoni av badeopplevelser, natur og gårdsidyll.

Huset ønsker deg velkommen med hele fire soverom, som enkelt kan romme opptil tolv sjeler. Med puter og dyner tilrettelagt for alle, er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Sengetøy kan tas med hjemmefra, eller du kan unne deg selv ved å bestille det gjennom vår enkle bestillingsprosess. Innenfor husets vegger venter en romslig stue, hvor livets øyeblikk kan utfolde seg i full prakt, et stort og velutstyrt kjøkken, et skattkammerlignende vaskerom og et bad som inviterer til avslapping og forfriskning. Kjøkkenet er klart for å la dine kulinariske drømmer blomstre, og en praktisk kummefryser lar deg oppbevare de herlige fangstene fra havets dyp, bare noen hundre meter fra dørstokken din.

Håndklær og kjøkkenhåndklær forventes tatt med av våre verdsatte gjester slik at feriestemningen kan trives i full harmoni. En fryseboks er en praktisk alliert når strandens rause skatter i form av fisk og delikatesser trenger oppbevaring.

Vi tar også gjerne imot firbeinte familiemedlemmer, men med den høflige oppfordringen om at de holdes i bånd i hele Skovsgaards område, slik at dyrelivet vårt kan holde seg i ro.

Både ved ankomst og avreise lages en strømregning, som deretter behandles av Campaya, vår forretningspartner, for å sikre en ukomplisert prosess for våre gjester.

Vær oppmerksom på at sluttrengjøring er en inkludert gave som følger med prisen, slik at du kan forlate Påøgård uten bekymringer og med minner fra en uforglemmelig tid.

Fasiliteter - innendørs

12 Sengeplasser
4 Soverom
2 Dobbeltsenger
1 Baderom
4 Køyesenger
Møblert
TV
Vaskemaskin
Varme
Peisovn
  Type: Gårdshus

Fasiliteter - kjøkken

Utstyrt kjøkken
Kaffetrakter
Kjøleskap
Ovn

Fasiliteter - utendørs

Grill
Hagemøbler
Inngjerdet tomt
  Tomt: Naturtomt/anlagt hage

Tilgjengelighet

Barnevennlig
Kjæledyr tillatt
  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Ja

Utsikt

Skog
Landskap

Lignende ferieboligene

mh77852
mh76682
mh75594
mh79099
mh79100
mh79957