Koselig gårdshus midt i naturen

4.7
(24 reviews)
  • Gårdshus
  • 4 Sengeplasser
  • 2 Soverom
  • 1 Baderom

Dette koselige gårdshuset er en oase av fullstendig ro der morgener vekkes av en symfoni av fuglesang. En harmonisk start på dagen, der traner og andre majestetiske vadefugler danser elegant på enga, og lekne harer og vilt gir liv til den gamle eikeskogen. Ferien din her vil være en fordyping i naturen, med bare 300 meter til den fantastiske stranden.

Velkommen til Lundstedet, hvor din oase er omgitt av Skovsgaards pittoreske jorder. Hver dag byr på en hjertelig velkomst fra eiendommens dyreliv, som beiter fritt og lykkelig. Lundstedet ligger stolt til midt i vårt Villbeiteprosjekt, hvor naturen troner. Her kan det skje at nysgjerrige kyr og stolte hester stikker innom eiendommen din.

Inne venter en nybygd kjøkkenperle med koselig spiseplass, to elegante soverom med komfortable dobbeltsenger for fire heldige sjeler. Myke puter og luftige dyner er selvsagt på plass. Du kan enten ta med eget sengetøy eller bestille det enkelt gjennom vår bookingtjeneste. Den lille koselige stuen har et varmt hjerte i form av vedovn og underholdning i form av en TV-skjerm. Badet inviterer med moderne toalett og forfriskende dusjkabinett. Her er det greit å ta med egne håndklær og kjøkkenhåndklær.

Hagen er ditt private eventyrland, utstyrt med komfortable hagemøbler for avslapning, en fristende bålplass for koselige kvelder og en grill for kulinariske herligheter. Denne hagen byr på en ubeskrivelig utsikt, hvor skog og eng smelter sammen til en pittoresk harmoni.

Det er nok plass til fire skjebner, og for de som ønsker en mer eventyrlig søvn, er to ekstra skummadrasser tilgjengelig.

Familiehunden kan også være en del av dette paradiset, men for å respektere det lokale dyrelivet må den alltid være i snor i hele Skovsgaards område og må ikke gå inn i innhegninger der våre elskede dyr går.

Ved avreise avleses strømforbruket, og avregning gjøres enkelt og greit gjennom Campaya. Ønsker du selv å dokumentere denne prosessen, er du mer enn velkommen til å forevige lesningen med et bilde.

Vennligst merk: Sluttrengjøring er en inkludert del av oppholdet, så du kan bare lene deg tilbake og nyte hvert øyeblikk.

Fasiliteter - innendørs

4 Sengeplasser
2 Soverom
2 Dobbeltsenger
1 Baderom
2 Madrasser
3 Rom
100 Størrelse m2
Møblert
TV
Internett
Varme
Dusj
Peisovn
Støvsuger
Trådløs
  Type: Gårdshus
  Isolasjon: Full

Fasiliteter - kjøkken

Utstyrt kjøkken
Kaffetrakter
Vannkoker
Fryser
Kjøleskap
Ovn
  Vann: Varmt og kaldt

Fasiliteter - utendørs

Terrasse
Terrassemøbler
Privat hage
Hagemøbler
Privat parkering
Åpen terrasse
Parkering
  Hage: Privat hage
  Terrasse: Åpen terrasse

Tilgjengelighet

Barnevennlig
Kjæledyr tillatt
  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Ja

Utsikt

Skog
Landskap

Strand

  Vanntype: Sjø

Romantikk

Vakre solnedganger

Lignende ferieboligene

mh79098
mh77852
mh76682
mh79100
mh79957
mh82221