Våningshus med utsikt over vill natur

3.9
(14 reviews)
  • Gårdshus
  • 12 Sengeplasser
  • 6 Soverom
  • 1 Baderom

Når du går inn i en verden av avslapning og skjønnhet på Kågården, åpner et pittoresk panorama av Skovsgaards vernede enger, fortryllende som en tidskapsel fra begynnelsen av 1900-tallet. I dag er disse engene livlige beiteområder for Skovsgaard Godss majestetiske dyr, hvor du vil oppleve den grasiøse dansen til flygende gjess som går forbi daglig. Kågården ligger kun i kort avstand fra den vakre stranden, noen kilometer unna Skovsgaard Gods sine praktfulle hovedbygninger, og det er som å gå inn i en verden hvor naboer føler seg fjerne og tiden får en annen rytme.

Her kan du nyte en allsidig ferieopplevelse som kombinerer badeopplevelser, naturunder og gårdssjarm på en gang. Det romslige huset har plass til hele tolv eventyrlystne sjeler (klargjør rikelig med dyner og puter) og sprer seg vakkert over seks flotte soverom. En imponerende stue, en elegant spisestue, et velutstyrt kjøkken, et praktisk vaskerom og et innbydende bad fullfører denne herlige oasen.

Når det kommer til praktiske nødvendigheter, har vi alt. Sengetøy kan enten tas med deg eller du kan leie det gjennom vårt praktiske bookingsystem. Håndklær og kjøkkenhåndklær bør du ha med deg slik at du kan tørke av dine eventyr og gastronomiske eksperimenter.

Våre firbeinte venner bør selvfølgelig ikke gå glipp av moroa! Hunder kan tas med, men de skal alltid være i bånd i det fantastiske området rundt Skovsgaard. Ikke la dem friste frittgående dyr og hold dem ute av innhegninger med våre elskede dyr.

Når det kommer til praktisk – ikke bekymre deg! Strømmen avleses og avregnes gjennom Campaya, men ønsker du full kontroll er du mer enn velkommen til å dokumentere avlesningen ved å fange øyeblikket med bilde av strømmåleren.

Og husk, kjære gjester: Sluttrengjøringen er en del av opplevelsen din og er inkludert i prisen, slik at du kan bruke tiden din på å skape uforglemmelige minner i stedet for å bekymre deg for støv og skitt. Velkommen til Kågården - hvor ferien blir til en legendarisk reise gjennom tid, natur og varme.

Fasiliteter - innendørs

12 Sengeplasser
6 Soverom
12 Enkeltsenger
1 Baderom
2 Babystoler
250 Størrelse m2
Møblert
TV
Internett
Vaskemaskin
Høy barnestol
Peisovn
Støvsuger
Trådløs
  Type: Gårdshus
  Isolasjon: Full

Fasiliteter - kjøkken

Oppvaskmaskin
Vannkoker
Kjøleskap
Ovn

Fasiliteter - utendørs

Uteplass
Privat hage
Privat parkering
Huske

Tilgjengelighet

Barnevennlig
Eldrevennlig
Kjæledyr tillatt
  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Ja

Utsikt

Sjø
Skog
Sjø
Landskap

Strand

Sandstrand
Steiner

Kunst, kultur og historie

Havn
Park

Lignende ferieboligene

mh79099
mh79098
mh77852
mh79957
mh82221
mh82255