Leilighet mh7986

  • Leilighet
  • 4 Sengeplasser
  • 1 Soverom
  • 1 Baderom

Feriesenter Kysthusene i Gilleleje - familieferie nord for København Direkte i den frie natur, så tett på Kattegat at dere kan høre og dufte det. Svømmebasseng, badstue, solarium, kosmetolog, lekeplass, internett og mye mer.

Opplev Feriesenter Gilleleje på en virtuell 3D-tur Få en omvisning av feriesenteret i Gilleleje. Her kan du se innendørs- og utendørsbassengområdet, ta en titt på restauranten, peisestuen, spillrommet, minigolfbanen og nyte omgivelsene på feriesenteret før du sjekker inn. Du har med andre ord muligheten til å gå på oppdagelse på feriesenteret på Nordsjælland. Alt du trenger å gjøre er å klikke på videoen, forstørre bildet og bli med på en omvisning.
 
Om Gilleleje Feriesenter På Feriesenter Kysthusene kan du høre og lukte havet døgnet rundt. Her kan barna leke ved bassenget og man kan nyte utsikten fra ferieleilighetene.

En, to eller tre is om dagen? Ferie er ikke tiden for de store beslutninger, her går livet i et rolig tempo og man kan ta en snaps til lunsjsilden eller hente fisk hos Adamsen i havnen. Gilleleje har etablert et eget sløyebord til lystfiskere.

Gilleleje, som ligger nord for København, har en storslått kystlinje og byr på mange spesielle naturoplevelser. Ta for eksempel turen til det nærliggende ”Russland” og opplev Rudolph Tegners fantastiske skulpturer i landskapet. Opplev kystens sommerfenomen med både soloppgang og solnedgang fra ett og samme sted. Om sommeren er det de lyse netters tid, om vinteren er dagene korte og flyktige og lyset i skumringen er unikt. Feriehus på Sjælland Hvis du mot formodning ikke finner den ferieboligen du ønsker til oppholdet ditt på Gilleleje Feriesenter, kan du prøve å søke etter et .

Fasiliteter - innendørs

4 Sengeplasser
1 Soverom
1 Baderom
DVD
Radio
TV
CD
Internett
Satelitt- / kabel-tv
Vaskemaskin
Badstu
Innendørs basseng
Dusj
Tørketrommel
Peisovn
  Type: Leilighet

1 Oppholdsstue: (2O), vedovn, radio, CD, DVD, gratis internett, TV, parabol
1 Soverom: (1DS), TV
1 Hems: (2O)
Kjøkkenavd.: El-komf., ovn, kjøl/frys, kjøkkenvifte, kaffetrakter, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel
Bad/WC: WC, håndvask, dusj, gulvvarme
Og: Terrasse, svømmebass. på stedet, el-varme, utegrill, strandtomt, moderne møblering, panoramautsikt over vann

Fasiliteter - kjøkken

Oppvaskmaskin
Kaffetrakter
Fryser
Kjøleskap
Komfyr
Ovn
Avtrekksvifte

Fasiliteter - utendørs

Grill
Hagemøbler
Solsenger

Tilgjengelighet

  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Utsikt

Sjø

Lignende ferieboligene

mh74253
mh62817
mh54274
mh81761
mh81762
mh81763