Leilighet mh7987

  • Leilighet
  • 6 Sengeplasser
  • 2 Soverom
  • 2 Baderom

Karrebæksminde Feriesenter - kun et steinkast fra sjøen! Et stenkast fra vannet ligger dette feriesenteret på Enø. Her bugner det av opplevelser for kropp og sjel. Om Karrebæksminde Feriesenter Feriehusene er opprinnelig arkitektonisk utformet, i stil med de bungalowene man på slutten av 1800-tallet og i begynnelsen av 1900-tallet bygde i Kenya og Sør-Afrika. Feriehusene ligger på et stort, grønt område med god plass til å boltre seg på. Husene er tegnet av arkitekt Stephan Kappel.

Karrebæksminde Feriecenter ligger på en øy og kan by på gode opplevelser for både kropp og sjel. Slapp av, gå langs vannkanten ved sandstranden eller dra på sykkeltur med hele familien. "Karrebæk Kanalen" byr på en pulserende stemning på den ene siden og soloppgang over Enø på den andre siden.

På Enø kan man være sikker på, at alle brødsmuler fra frokosten blir spist opp. Her er et enestående fugleliv, særlig mange rovfugler holder til her. Om man foretrekker fisk foran fugl kan man prøve lykken i fjorden. Her kan man fange både krabber, flatfisk og fjordreker.

Fasiliteter - innendørs

6 Sengeplasser
2 Soverom
2 Baderom
TV
Dusj
Peisovn
  Type: Leilighet

1 Oppholdsstue: (2O), vedovn, TV
2 Soverom: (1DS)+(1DS)
Kjøkkenavd.: El-komf., kjøl/frys, kjøkkenvifte, kaffetrakter, oppvaskmask.
Bad/WC: WC, håndvask, dusj, gulvvarme
Bad/WC: Gulvvarme
Og: Terrasse, el-varme, naturtomt, moderne møblering

Fasiliteter - kjøkken

Oppvaskmaskin
Kaffetrakter
Fryser
Kjøleskap
Komfyr
Avtrekksvifte

Tilgjengelighet

  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Lignende ferieboligene

mh79532
mh79240
mh78132
mh8795
nsg1178
nsg1179