Leilighet mh7990

  • Leilighet
  • 6 Sengeplasser
  • 2 Soverom
  • 2 Baderom

Feriecenter Sæby Søbad Sæby Svømmebad og Wellnessenter – spar 15%! Sæby Svømmebad ligger kun 2 km. fra Sæby Sjøbad. Her finner du blant annet et 25 meters svømmebasseng, en stor, blå vannsklie og et oppvarmet basseng. I tillegg har de en stor velvære-avdeling med blant annet solarium, sauna, damp og spa-bad. Om Feriesenter Sæby Søbad Feriehusene på Sæby Sjøbad Feriecenter ligger i direkte tilknytning til en barnevennlig strand. Kun 500 meter lenger unna ligger ”Byen ved havet” med all sin sjarme. Den yrende havnen er byens knutepunkt med kuttere, lystbåder, glassblåseri, gallerier og restauranter. Gå ikke glipp av ”Fruen fra Havet” som ligger i havnens nordre molo. Den over 6 meter høye betongskulpturen er laget av kunstneren Marit Benthe Mygdal i samarbeid med 880 barn, som alle har gitt sitt bidrag til hvordan en skytsengel i glass ser ut.

”Fruen fra Havet” skal forestille et mytologisk vesen som viser to ulike ansikter. Inviter din egen havfrue og resten av familien med på noe godt å spise. Vi kan anbefale flere steder med fiskespesialiteter, husmannskost og mat som er midt i blinken for barnefamilier.

Feriehusene på Sæby sjøbad ble renovert i 2008 og har blant annet ny innredning og nye, lekre møbler. Husene er tegnet av arkitekt Stephan Kappel.

Fasiliteter - innendørs

6 Sengeplasser
2 Soverom
2 Baderom
Radio
TV
Internett
Satelitt- / kabel-tv
Dusj
Peisovn
  Type: Leilighet

1 Oppholdsstue: Vedovn, radio, Internett+ (min. 50 Mbit download), TV, kabel-TV
2 Soverom: (2S+2K)+(1DS)
Kjøkkenavd.: El-komf., kjøl/frys, kjøkkenvifte, kaffetrakter, oppvaskmask.
2xBad/WC: WC, håndvask, dusj, gulvvarme
Og: Terrasse, el-varme, naturtomt, komfortabel møblering, naturskjønne omg., rekkehus

Fasiliteter - kjøkken

Oppvaskmaskin
Kaffetrakter
Fryser
Kjøleskap
Komfyr
Avtrekksvifte

Tilgjengelighet

  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Lignende ferieboligene

mh7989
mh7988
mh68755
mh7991
mh83521