Idyllisk landsted på Bornholm

4
(1 reviews)
  • Gårdshus
  • 10 Sengeplasser
  • 5 Soverom
  • 1 Baderom

Velkommen til dette idylliske landstedet på den vakre øya Bornholm, som tar imot den store familien med åpne armer.

Her kan du virkelig finne fred og ro, og det er utvilsomt det perfekte stedet å tilbringe din etterlengtede ferie. Dette vakre landlige paradiset er selve symbolet på idyll, og det er her du vil skape minner som vil vare livet ut.

Huset inneholder totalt fem vakkert innredede soverom, hvor du finner komfort i de fem dobbeltsengene, en enkeltseng og den ekstra sovesofaen. Det er god plass til ti personer, så både unge og gamle kan nyte dette fantastiske tilfluktsstedet.

Det imponerende og velutstyrte kjøkkenet inviterer deg til å slippe løs din kulinariske kreativitet og tilberede de deiligste feriemåltider. Etter en dag full av eventyr kan du samles i den koselige stuen, hvor avslapning og tilstedeværelse står i høysetet.

Det er også et større bad som venter på deg, hvor du kan unne deg velvære etter en dag på stranden eller utforsking av øyas skatter.

Familiehunden er også hjertelig velkommen her, slik at hele familien kan nyte ferien sammen.

Når været av og til viser seg fra sin grå side, kan du tenne opp i vedovnen og skape den perfekte koselige bakteppet innendørs.

Utenfor venter en fantastisk stor hage med en overflod av koselige hjørner som inviterer til avslapning. Her kan du nyte sommerens herligheter ved det rustikke hagebordet, mens du lar deg skjemme bort av solens varme stråler.

Med kun tre kilometer til både strand og by er du aldri langt unna spennende opplevelser. Besøk det fascinerende Nexø-museet, utforsk de sjarmerende butikkene og unn deg selv kulinariske herligheter på de lokale restaurantene. Øyas utallige attraksjoner er også innen rekkevidde, takket være øyas imponerende størrelse.

Med fantastisk naturlig skjønnhet, uforglemmelige opplevelser og underholdende aktiviteter, kan du være sikker på at kjedsomhet ikke er et alternativ under ferien på Bornholm. Her venter et eventyr som vil fylle dagene dine med glede og minnene dine med dyrebare øyeblikk.

Fasiliteter - innendørs

10 Sengeplasser
5 Soverom
0 Ekstra sengeplasser
1 Enkeltsenger
5 Dobbeltsenger
1 Baderom
2 Madrasser
1 Etasje
5 Rom
1 Sovesofaer
1 Barnesenger
1 Babystoler
200 Størrelse m2
Møblert
TV
Internett
Satelitt- / kabel-tv
Vaskemaskin
Dusj
Hårføner
Høy barnestol
Barneseng
Strykejern
Strykebrett
Tørketrommel
Britiske kanaler
Tyske kanaler
Skandinaviske kanaler
Peisovn
Støvsuger
Flatskjerm-tv
Trådløs
  Type: Gårdshus
  Gulvvarme: Delvis
  Isolasjon: Full

Fasiliteter - kjøkken

Oppvaskmaskin
Kjøleskap
Ovn

Tilgjengelighet

Ungdomsgrupper ikke tillatt
  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Ja

Utsikt

Skog
Landskap

Lignende ferieboligene

mh80248
mh7921
mh7886
mh80524
mh80673
mh80754