Koselig ferierekkehus i Skagen

5
(1 reviews)
  • Rekkehus
  • 5 Sengeplasser
  • 2 Soverom
  • 1 Baderom

Ypperlig beliggende selveierleilighet med 3 velutstyrte rom (inkludert stue) i det sjarmerende området Skagen, som gir enkel tilgang til hjertet av byen.

Oppdag Skagen som aldri før - en fortryllende kystby, hvor sandstrender skjørter asurblått vann og solnedganger maler himmelen med gylne fargetoner. Utforsk kunstneriske skatter på Skagens Museum, nyt ferske fiskedelikatesser på havnens restauranter og opplev den unike skjønnheten i Grenen, der de to hav møtes. Enten du er ute etter kulturelle opplevelser, gastronomiske opplevelser eller naturskjønne vidundere, byr Skagen på en uforglemmelig reise gjennom sanseparadiset.

Beliggenhet er nøkkelordet her: denne perlen av en eiendom tilbyr ikke bare gangavstand til det pulserende sentrum, men også praktisk parkering. I tillegg er dagligvarebutikker og sentrum kun noen få minutters kjøring unna, og den fantastiske stranden er innen rekkevidde.

Dette rekkehuset, en del av en tomannsbolig, strekker seg over imponerende 89 kvadratmeter boareal, smart utnyttet for å skape en innbydende atmosfære. Gå inn i en romslig entré, etterfulgt av et bad utstyrt med praktisk vaskemaskin.

Kjøkkenet, hjertet av hjemmet, har en spiseplass og en moderne oppvaskmaskin, noe som gjør det til det ideelle stedet å samles og nyte måltider sammen. Et rom med tre komfortable senger gir fleksibilitet for overnatting, mens den store stuen gir rom for avslapning og sosialt samvær.

Soverommet med en komfortabel dobbeltseng vil være din oase av ro og komfort. Åpne dørene til en nydelig terrasse hvor du kan la dagens bekymringer smelte bort og nyte den friske luften. Den lille, koselige plenen utsmykket med solsenger er det perfekte stedet for solfylte øyeblikk.

Her får du ikke bare et sted å bo, men en mulighet til å omfavne Skagens skjønnhet og sjel på nært hold.

Fasiliteter - innendørs

5 Sengeplasser
2 Soverom
1 Enkeltsenger
2 Dobbeltsenger
1 Baderom
0 Rom
1 Sovesofaer
91 Størrelse m2
DVD
Møblert
Radio
TV
Internett
Vaskemaskin
Varme
Dusj
Video
Hundehus
Tyske kanaler
Skandinaviske kanaler
Flatskjerm-tv
Trådløs
  Type: Rekkehus
  Spillekonsoll: XBox 360

Fasiliteter - kjøkken

Oppvaskmaskin
Kaffetrakter
Mikrobølgeovn
Fryser
Kjøleskap
Komfyr
Ovn
Avtrekksvifte
  Vann: Varmt og kaldt

Fasiliteter - utendørs

Terrasse
Privat hage
Hagemøbler
Solsenger
Privat parkering
Parkering
  Tomt: Anlagt hage
  Hage: Privat inngjerdet hage
  Terrasse: Åpen terrasse

Tilgjengelighet

1 Kjæledyr tillatt
Barnevennlig
Kjæledyr tillatt
Ungdomsgrupper ikke tillatt
  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Ja

Strand

  Vanntype: Sjø

Attraksjoner

Vannpark
  Distance to water park: 600 Meter

Lignende ferieboligene

mh80508
mh80507
mh80506
mh80613
mh80736
mh80737