Sjarmerende hytte nær stranden

3.6
(8 reviews)
  • Feriebolig
  • 8 Sengeplasser
  • 4 Soverom
  • 2 Baderom

Fordyp deg i en virkelig sjarmerende epoke med dette vakkert bevarte eldre trehuset som utstråler en tidløs eleganse. Spredt over et hovedhus og et sjarmerende anneks, er dette unike feriehuset forent av den fantastiske, sørvendte terrassen som inviterer til avslapning og sosialt samvær under åpen himmel. Med en imponerende tomt på 1700 m2 er det god plass til å utforske og nyte utendørsaktiviteter i det milde sommerværet.

Velkommen til en verden der moderne bekvemmeligheter møter autentisk nostalgi. Vær oppmerksom på at dette sjarmerende tilfluktsstedet ikke er utstyrt med internett, slik at du kan fordype deg i øyeblikket og virkelig koble fra.

Når vinterens magiske teppe dekker landskapet, åpner huset dørene for opptil 4 personer som kan nyte den koselige atmosfæren. Det romslige soverommet byr på et intimt tilfluktssted, mens stuen kan gjøres om til en ekstra soveplass ved hjelp av en komfortabel sovesofa. Dette tilbudet gjelder fra 1. oktober til 1. april og er den perfekte anledningen til å omfavne vintereventyr i disse idylliske omgivelsene.

Når vårsola smiler ned, forvandles huset til et sant paradis for opptil 8 personer (med 4 sjarmerende soverom) som ønsker å utforske solsiden av livet. Fra 1. april til 30. september kan du og dine kjære utforske området rundt og deretter trekke deg tilbake til dette intime tilfluktsstedet.

Husets historie går tilbake til 1946, da det sies å være det første helårs beboelige huset på Balka. Beliggenheten på en privat tomt er en invitasjon til å oppdage den nærliggende landeveien og lett tilgjengelige bussforbindelser samt den fantastiske Balka-stranden. En kort spasertur tar deg til Snogebæk, en sjarmerende landsby hvor Daglig Brugsen, lokalt inspirerte restauranter og håndverksbutikker venter på å bli utforsket.

Hovedhuset omfavner sine gjester med intime omgivelser og en beroligende atmosfære. Det romslige hovedsoverommet er en oase av ro og komfort, mens de to soverommene i første etasje har egen inngang via en utvendig trapp. Vær oppmerksom på at de komfortable dobbeltsengene faktisk består av to enkeltsenger, noe som skaper den ultimate soveopplevelsen. Et bad og toalett i hovedhuset sørger for bekvemmelighet og funksjonalitet.

Fasiliteter - innendørs

8 Sengeplasser
4 Soverom
0 Ekstra sengeplasser
4 Enkeltsenger
2 Dobbeltsenger
2 Baderom
0 Køyesenger
0 Sovesofaer
100 Størrelse m2
Klimaanlegg
DVD
Møblert
Radio
TV
Vaskemaskin
Peis
Badstu
Dusj
Hårføner
Høy barnestol
Barneseng
Strykejern
Strykebrett
Skandinaviske kanaler
Støvsuger
Stereoanlegg
Flatskjerm-tv
  Type: Feriebolig
  Isolasjon: Delvis

Fasiliteter - kjøkken

Utstyrt kjøkken
Oppvaskmaskin
Kaffetrakter
Mikrobølgeovn
Vannkoker
Fryser
Kjøleskap
Komfyr
Ovn
Blender
Avtrekksvifte
  Vann: Varmt og kaldt

Fasiliteter - utendørs

Garasje
Grill
Terrasse
Hagemøbler
Solsenger
Privat parkering
  Tomt: Naturtomt/anlagt hage
  Hage: Privat hage
  Terrasse: Åpen terrasse

Tilgjengelighet

0 Kjæledyr tillatt
Barnevennlig
Eldrevennlig
Ungdomsgrupper ikke tillatt
  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Utsikt

Skog

Strand

Sandstrand
Strandvolley
  Vanntype: Sjø

Landsbyliv

Lokalt torg

Lignende ferieboligene

mh7886
mh6482
mh8266
mh8267
mh82971