Feriebolig mh8074

  • Feriebolig
  • 4 Sengeplasser
  • 2 Soverom
  • 1 Baderom

Koselig feriehus med stor strandtomt. En stor og delvis overbygd terrasse innbyr til utendørs bespisning og grillkos i kvelds-solen. Lun badeplass nedenfor hytten.

Hytten er bygd i tradisjonell laftet tømmerbyggestil med utgangspunkt i en Sunnmørstove.

Rolig og avslappende beliggenhet i vakkert fjordlandskap. Her kan man kose seg foran peisen og nyte ferien. Det er 1 sekk ved (ca. 20kg) inkl. per uke. Her er to soverom med to senger på hvert rom. Det er 2 senger som er 90 cm bred, og 2 som er 75cm bred, sengene kan settes sammen til dobbeltsenger. Bad og kjøkken renovert i 2014, i tillegg er hytten under stadig oppgradering hvert år. Parabol med norske/nordiske og europeiske TV-kanaler. Internet via fiber med høyhastighet, 40Mbits.

Den frodige fruktbygda Linge ligger midt i den berømte turistruta mellom Geiranger og Trollstigen, og er svært velegnet både for dagsturer rundt på Sunnmøre, flotte fjell-turer og fjordfiske. Fruktbygda Linge er vide kjent for sitt varme og gode klima, og har et fantastisk flott landskap, som er del av Unesco Verdensarvområde.

Tafjord, med oppvarmet utendørs svømmebasseng (sommerstid), 14 km. 2 km til tettstedet Valldal med de fleste servicetilbud og Ørret-/laksefiske i elva Valldøla, helsesportsenter med svømmebasseng, boblebad og sauna, bowlingsenter m/kafe. 7 km til klatre- og aktivitetspark med elverafting, klatring (fra 3 år og eldre, sikkerhetsnett m.m.), padlebrett, juving, havkajakker m.m., Ta turer til de mange fjellgårdene som ligger på ca. 300 m høyde innover langs fjorden mot Geiranger. Turløype 200 m.

Dette er ikke et fiskehus, men en 14 fots båt er inklusiv i leien og en 10 hk motor kan leies for 700NOK pr uke. Båten ligger ved flytebryggen nedenfor hytten, for litt fiske og småturer på fjorden. Bestill motor senest 3 uker før ankomst. Flytevester i mange størrelser inkl. Hytten har egen bod med liten fryser og skyllekar. Hytten er røykfri. Husdyr ikke tillatt.

Fasiliteter - innendørs

4 Sengeplasser
2 Soverom
1 Baderom
Radio
TV
Internett
Satelitt- / kabel-tv
Vaskemaskin
Peis
Dusj
Tyske kanaler
Trådløs
  Type: Feriebolig

1 Oppholdsstue: 40 m2, kombipeis, radio, gratis trådløst internett, TV, parabol
2 Soverom: (2S)+(2S)
Kjøkkenavd.: el-komf., kjøleskap, fryser 1 - 59 l, mikro, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter, vaffeljern
Bad/WC: WC, håndvask, dusj, gulvvarme
Og: terrasse, el-varme, utegrill, komfortabel møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus, P-plass vinter 0,1 km
Inkl. i leien: Robåt 14 Fot
Kan leies: Motor 10 HK NOK 700 (Dep. NOK 1000)
og: Flytevest (30-60kg) 2stk, Flytevest (60-90kg) 4stk, Flytevest (+90kg) 2stk
Depositum: NOK 1000

Fasiliteter - kjøkken

Oppvaskmaskin
Mikrobølgeovn
Fryser
Kjøleskap
Komfyr

Fasiliteter - utendørs

Grill
Hagemøbler

Tilgjengelighet

  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Utsikt

Sjø

Snø og ski

  Skiing: 25000 Meter

Lignende ferieboligene

mh65948
mh38060
mh11691
mh83678
nsn27005
nsn27025