Leilighet mh8154

  • Leilighet
  • 6 Sengeplasser
  • 3 Soverom
  • 2 Baderom

Fiskenæs Feriesenter ved Flensborg Fjord i Gråsten

Feriehuse som ligger på naturskøn halvø. Mange af husene har udsigt over vandet. Feriecenteret har wellnessfaciliteter samt subtropisk badeland.

Om Fiskenæs Feriesenter

I dette enestående området kan vi tilby opphold i luksuriøse ferieboliger (opført 2003/2008), hvorav mange har utsikt over vannet.

Fiskenæs er fra naturens side en naturskjønn halvøy med bøkskog og åpne områder. Området ligger i le og er lett tilgjengelig fra sjøsiden, man trenger bare passere broen ved Egernsund. Når været ikke er optimalt for utendørs aktiviteter kan familien boltre seg i det innbydende subtropiske badelandet, hvor entréen naturligvis er gratis for våre gjester. I høysesong kan det forekomme tidsbegrensning på opphold i badelandet.

Mot betaling kan voksne over 16 år benytte det store, flotte wellnessområdet som har et rikt tilbud av fasiliteter og behandlinger. Når sulten melder seg kan man spise enten i feriesenterets uformelle bistro med stor solterrasse, eller i den innbydende og flotte restauranten med utsiktsterrasse.

Skjem dere bort i unike omgivelser:

Fiskenæs byr på et bredt utvalg av behandlinger i Wellbeing shoppen,for eksempel:
- Originalt Tyrkisk Hamam bad
- Hot Stone massasje
- Hel kropps-massasje
- Luksus pedikyr
- Manicure
- Ansiktsbehandlinger
- Voksbehandlinger

Overnatting i feriehus

Feriehusene er på ca. 80-100 m2 og i 1 – eller 1 ½ plan med plass til 6-8 personer fordelt på 3-4 soverom, alle med dobbeltseng.
Den flotte stuen har vedovn, tv og stereoanlegg, og det åpne kjøkkenet er velutstyrt med bl.a. oppvaskemaskin og mikrobølgeovn.

1-plans husene er ideelle for familier som ønsker felles hygge og samvær i den lyse stuen. 1 ½-plans husene gir familien mulighet til å dele seg opp i to oppholdsrom med hver sin etasje til uavhengige aktiviteter. (Trappegitter for småbarn kan leies i resepsjonen). Begge hustyper har en herlig, stor terrasse hvor man kan utfolde seg, og 1 ½-plans husene har i tillegg en hyggelig balkong utenfor stuen i 1. etasjen.

Samtlige hus er luksuriøst møbleret og utstyrt med vaskemaskin og tørketrommel, og baderommet har både spa og sauna samt dusj. I tillegg er det et separat toalett med håndvask.
Parkeringsmuligheter ved huset.

Samtlige leiligheter har fra stuen og balkongen en flott utsikt over vannet mot Gråsten havn og by.

Fasiliteter - innendørs

6 Sengeplasser
3 Soverom
2 Baderom
TV
CD
Internett
Satelitt- / kabel-tv
Vaskemaskin
Boblebad
Badstu
Innendørs basseng
Video
Tørketrommel
Peisovn
Stereoanlegg
  Type: Leilighet

2 Oppholdsstue: Vedovn, stereoanlegg m/CD, TV, video, kabel-TV
3 Soverom: (1DS)+(1DS)+(1DS)
Kjøkken: El-komfyr, ovn, kjøleskap m/fryseboks, mikro, kjøkkenvifte, kaffetrakter, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel
Bad/WC: WC, dusjkabinett, gulvvarme
Bad/WC: WC

Fasiliteter - kjøkken

Oppvaskmaskin
Kaffetrakter
Mikrobølgeovn
Kjøleskap
Komfyr
Ovn
Avtrekksvifte

Tilgjengelighet

  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Ja

Lignende ferieboligene

mh76523
mh55738
mh55737
mh8155
nsc1004
nsc1015