Bornholm sommerhus like ved et stort naturområde

4
(1 reviews)
  • Feriebolig
  • 8 Sengeplasser
  • 3 Soverom
  • 1 Baderom

Få direkte tilgang (privat sti, 30 meter) til det 16 km2 vernede naturområdet «Ørkenen», en skattekiste av hei, skog og et rikt utvalg av planter, fugler og dyr.

Denne hytta inkluderer to boliger som tillater privatliv for flere familier eller par. Hovedhuset (50 m2) har integrert kjøkken-stue, soverom med moderne enkeltsenger og bad med dusj. Annekset (20 m2) byr på to soverom med enkeltsenger og køyesenger samt hems for eventyrlystne sjeler. Til sammen er det plass til åtte gjester fordelt på tre soverom med enkeltsenger, køyesenger og hems.

Dyner og puter er inkludert, og du kan kjøpe sengetøy, håndklær med mer under bestillingsprosessen.

Midt i et fredelig område gjemmer huset seg mellom trærne, men gir deg likevel direkte tilgang til det store naturområdet, Ørkenen.

Nyt solens stråler på den private 60 m2 store treterrassen - Anholt er kjent for sine soltimer. Huset er utstyrt med hagemøbler, terrassebord, drømmesenger og hagelenestoler.

Anholts rene, hvite strender med god plass venter på deg. Disse strendene tiltrekker sol- og vannelskere fra fjern og nær.

Opplev ørkenen, et 16 km2 stort vernet naturområde uten beboelse eller konstruksjon. Her venter et spesielt landskap, hvor du kan gå på oppdagelse og eventyr i uberørt natur - en villmark i Danmark.

Unn dine kjære deilige måltider tilberedt på det moderne kjøkkenet. Anholt er kjent for sin høykvalitets pigghummer fra Kattegat. Alternativt kan du besøke Anholts restauranter, som f.eks den nærmeste, Anholt Kro, kun 800 meter unna.

Dyner og puter er tilgjengelig i huset. Du kan også kjøpe sengetøy, håndklær med mer, eller ta med eget.

Ingen kjæledyr tillatt. Røyking er forbudt.

På Anholt er avstandene små, så selv om sommerhuset ligger gjemt blant trærne, har du likevel nærhet til strender, shoppingmuligheter og restauranter – f.eks. kun 1 km til shopping (Brugsen), 1,1 km til restaurant (Anholt Kro) og 1,8 km til strand ("Nordstrand").

Parkering er ikke mulig ved hytta.

På Anholt kan du enkelt gå til det meste, men lei en sykkel (inntil 6 voksensykler og en barnesykkel) ved huset og utforsk øya i rolig tempo. Anholts veier er perfekte for sykling, da biltrafikken er minimal.

Fasiliteter - innendørs

8 Sengeplasser
3 Soverom
5 Enkeltsenger
1 Baderom
2 Køyesenger
4 Rom
1 Babystoler
1 Hems sengeplasser
70 Størrelse m2
DVD
Møblert
Radio
Varme
Dusj
Hårføner
Høy barnestol
Strykejern
Peisovn
Støvsuger
  Type: Feriebolig
  Isolasjon: Full

Fasiliteter - kjøkken

Utstyrt kjøkken
Kaffetrakter
Mikrobølgeovn
Vannkoker
Kjøleskap
Komfyr
Ovn
Blender
Miniovn

Fasiliteter - utendørs

Terrasse
Terrassemøbler
Hagemøbler
Solsenger
Åpen terrasse
  Tomt: Naturtomt
  Terrasse: Åpen terrasse

Tilgjengelighet

Barnevennlig
Ungdomsgrupper ikke tillatt
  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Strand

Sandstrand
  Vanntype: Sjø

Lignende ferieboligene